Ohaezgi Tugceasel_ bunları gerçekten hergün tüketebiliyomusunuz? Çok şanslısınız 😇 mesela ben yumurta yiyemiyorum kokusu beni mahvetti hamilelik döneminde
Tugceasel_ Ohaezgi bende sadace haşlanmış yiyorum onun dışında yiyemiyorum evet düzenli yemek yeme alışkanlığım olduğu için o aralığı kendim düzenliyorum
Gizmolata Dgull rica ederim ne demek her zaman 🥰 evet şanslıyım biraz ama onlar çok şanslı değil benim yüzümden doğursamda kurtulsalar bıkmış olabilirler😂😂
Tugceasel_ Ohaezgi aslında çok yararlı keşke yiyebilsen onun yerine peynir yoğurt kefir tüketebilirsin 😌
Tazeanne0 Dgull kesinlikle ceviz yumurta ve pancar 😍 ceviz beyin gelişimi için yumurta protein ve tabikiii vazgeçilmezim en vazgeçilmezim kırmızı pancar folik asit 😍
Aynurr16 Dgull faydalı olan hiçbişeyi severek yemiyorum 😢 ama herşey bebeğim için süt meyve sebze maden suyu yumurta kaşar peyniri herkes çok öneriyo ama ben hayatımda hiç peynir yemedim oyuzden onu tüketemiyorum ama siz yiyin 🙄
Denizzz88 Dgull her gün ceviz çiğ badem ve fındık, yoğurt,yumurta yiyorum. Demir eksikliğim olduğu için sütü arada bir içiyorum demiri azaltıyor çünkü yoğurt zaten yediğim için sütü hergün içmesende olur dedi doktor