Ght Haşlanmış yumurta, zeytin,kaşar peyniri, süt,ceviz, fındık,meyve,yoğurt bunlar gün içinde kesin yediklerim aklımda. Sürekli geçiriyorum hangilerini tamamladım bugün diye😁Her gün de farklı besin gruplarina ait yemek yapmaya çalışıyorum dengeli şekilde genelde bebisim için besleniyorum öncelikli sonra benim isteklerim geliyor 🤩
Ght Ohaezgi aynı sizin gibiyim ya ağzım sulanıyor karnıbahar deyince her gün yiyeceğim nerdeyse hem karnıbahar hem brokolim hep oluyor dolabımda😁
Ght Dgull süt yoğurt 1 porsiyon sekilinde myve öğle ya da akşamüstü iki porsiyon mesela bı orta boy portakal ve muz ya da 1 mandalina 1 elma gibi Yumurta 1 tane yiyorum 4-5 zeytin 1 kalin dilim kaşar ceviz iki adet fındık 5-6 tane bu şekilde yarari olacak kadar yani😌sabah 2 akşam da 1 dilim ekmek genelde.
Dgull Sedagmlksz Seduru Gizmolata ya H-melek kızlar pekmezi nerden temin ediyorsunuz. Hangş marka kullanıyorsunuz 🤔
Mehtapakgl Dgull günlük canım 😁😁 et tavuk balık aynı anda hepsi 1 günde değil yanlış anlaşılmasında 😁
KaanErkan-mom Dgull 35 haftalığız. 2 muz bir maden suyu. Bebeğim 3 kilo olmuş 1 muza düşürdüm günlük. 4 kilo üzeri doğum gözüküyor yoksa.
Tugceasel_ Dgull 24 haftalığız 860 gram 🌷 muz , ceviz ,bal , pekmez,brokoli ,ısbanak, haşlanmış yumurta hergün 2 tane , ekmek tahıllı, süt , kivi , portakal , mandalina , havuç suyu , günlük 2,5 tl de su tüketiyorum
Ohaezgi Tugceasel_ bunları gerçekten hergün tüketebiliyomusunuz? Çok şanslısınız 😇 mesela ben yumurta yiyemiyorum kokusu beni mahvetti hamilelik döneminde