mavikelebek_ Dgull serklajlı dert ortağım yediklerini ye kasma kendini zaten sıkıntı bir hamilelik geçiriyoruz:)
Dgull mavikelebek_ Beyzaa selamm 😇 inan çok kasıyorum ya hele bide tatlı istiyor canım. Vicdan azabı oluyor yiyip içtiğim herşey ❤️🤰🏻
Edahmm Dgull bende yiyemiyorum hamilelikten öncede yiyemiyodum ama ceviz yeşillikler ve peynirimi eksik etmiyorum
mavikelebek_ Dgull ye cnm inan bende dün kafayı yedim tatlı diye yemesem göğüslerim ağrıyor mecbur yiyorum artık zaten ye iç yat ye iç yat 31. Haftaya 11 12 kiloyla girdim 😂
Gizmolata Dgull kivi folat içerdiği için bebek gelişiminde çok önemli rol oynar,benim bi doktorumda abim olduğu için sağolsunlar ilgileniyorlar yememle içmemle abimde kadın doğum uzmanı eşide
Dgull Gizmolata öncelikle çok şanslısın 🙏 ve bizleri özellikle beni aydınlattığın için teşekkür ederim 😇😇😇
Dgull Sedagmlksz Seduru Gizmolata ya H-melek kızlar pekmezi nerden temin ediyorsunuz. Hangş marka kullanıyorsunuz 🤔
raiko Dgull sütün içine çay kaşığının ucuyla kakao atıyorum. Hatta süt, muz, yulaf ezmesi ve kakao ile smoothie yapıp içiyorum. Benzer sıkıntılarım var ama şükür işe yarıyor. Tavsiye ederim.
Mehtapakgl Dgull 2 bardak süt, 1 yumurta, 2 kase yoğurt, et, tavuk, ya da balık bunlardan biri mutlaka. Mutlaka 1 ya da 2 adet muz, mandalin mutlaka.
Gizmolata Dgull rica ederim ne demek her zaman 🥰 evet şanslıyım biraz ama onlar çok şanslı değil benim yüzümden doğursamda kurtulsalar bıkmış olabilirler😂😂
Dgull mavikelebek_ darısı bizlere bak sen göğüs ağrısı deyince aklıma geldi dün sanki ciciklerime elektirik veriliyormuş gibiydi tatlıyı yiyince kesildi sen deyince farkına vardım 🤔😬🤣
Mehtapakgl Dgull günlük canım 😁😁 et tavuk balık aynı anda hepsi 1 günde değil yanlış anlaşılmasında 😁
Ohaezgi Dgull ben karnabaharı çok severim hamileliktede biraz abarttım sanırım 3-4 günde bir yiyiyorum inşallah bebeğime fayda ediyodur😇
Ght Ohaezgi aynı sizin gibiyim ya ağzım sulanıyor karnıbahar deyince her gün yiyeceğim nerdeyse hem karnıbahar hem brokolim hep oluyor dolabımda😁
Abcxyz Dgull yapay glikoz tüketmemeye çalışıyorum hem kendi şekerimi korumak hemde bebeği yapay glikozla beslemek istemiyorum. O yüzden meyveyi tercih ediyorum 😊😊