MomC6 Me_likeee merhabaa 33+3 olduk biz neva kuşumla en son 32+6 da gittik kilomu 2250 45 cm de boyumuz vardı. 🙈💕 Bel ağrısı bacak ağrısı geceleri çok zorluyor beni. Birde karnımda sertleşme kasılma oluyor bebek sürekli toplanıyor genellikle sağ tarafta. 🙊
Ceylanaydemir Me_likeee Edelim edelim sıkıntıdan patlıyorum zaten 😂 35+4 üz 2 gün önce 2750 olmuştuk 😊 gün sayıyorummmm
Melek_2121 _aycaccelik yaş konusunu bilmiyorum cnm ben 26 yaşındayım daha ama bağlayıp sonradan açan oluyor eltimin annesi 5 dakikalık bi operasyonla açtı kendini ve hamile kaldı
_aycaccelik Melek_2121 anladım canım ben de daha 21 yaşındayım 35+4 gebeyim doğumdan sonra bağlatmayı düşünüyordum da tanıdıklar 30 yaş mı ne demişti o yaştan önce bağlamıyolar demişlerdi o yüzden sormak istedim teşekkür ederim
Aslanlarim Bizde 35+1 olduk çok şükür şok 34 gün kaldı. 2. Gebeliğim bu da normal doğum olacak insallah kafası aşağı inmiş. 33+6gitmistim enson 45 cm 2500 gramdi. İri bir bebek dedi hayırlısıyla bekliyoruz bakalım Rabbım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Melek_2121 _aycaccelik evet bana da öyle diyorlar ama eşinin imzası olsa bağlıyorlar bence inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu cnm
Narin9 Me_likeee bizde 37+1 olduk 🤗çok şükür herşey güzel ama geceleri uyuyamıyorum. Tam uyuyacağım zaman başlıyor benim miniğim hareket etmeye o hateket ettikçe tuvaletim geliyor 😄😂🤦♀️🤷♀️
Momytobe Melek_2121 neden sezeryan cnm kilolu olduğu için mi bende 32 deyim 2250 dedi 1 hafta önden gidiyor
Melek_2121 Momytobe Yok cnm fazla kilolu degil ilk kızımda 2 gün boyunca suni sancı çektim açılma olmadığı için sezeryana alındım buda 5. Sezeryanım olacak ondan cnm
Busraveminisi1 Me_likeee merhaba canım 36+2 olduk oğlumla şuan kaç kilo bilmiyorum yarın öğlen kontrolümüz var şu sıra kasılmalarım oluyor bel ağrım çok ve karnım kocaman oldu uykusuzluk çekiyorum bir de diyordum ki son ay uyuyayım da uyku depolayayım sonra bir dahaa uyuyamam ama nerde şimdiden başladı sıpa😅
aysalt Merhaba 35+6 haftalık hamileyim bende.Bacak ağrılarım son 2 gündür çok fazla.Kasıklarımda öyle.artık normal mi yoksa doktora sormalı mıyım bilemiyorum:/
askvehuzurum Me_likeee benim 32 de 2.200 dü kilosu senin az değil mi yada benim mi çok ama doktorum 1 hafta önde demişti🙄
Remziye02 36 oldım bebegım 2400 olmus cok uzuldum gelısım gerılıgı var karın cevresı kucuk 5 ocak gun verdı ama okadar dururmu bılmıyorjm benım gıbk bebegın kılosu az olan varmı
KaanErkan-mom Me_likeee 35+5 🙈 oğlum 3 kilo olmuş dün kontrolümüz vardı. Kendimi normal doğum için hazırlıyorken sezaryen olmaktan korkuyorum açıkcası. Doktor 4 kilo üzeri doğabileceğini söyledi ve daha bir ay var olabilir..
Birdenizhikayesi 36+0 34 de gittiğim de 2700dü kilosu haftaya tekrar gidicem bakalım ne kadar olucak 😊