06busraa 36 dayım 37de doğurmak ıstıyorum öyle agirlastım kizlar hotum afedersınız kıcım basım her yerıme agrılar gırıo bacak aram 😞
_aycaccelik 06busraa bende 37 olur olmaz almak istiyorum valla kucağıma hem vücudumdaki ağırlık hem sanki bi an önce anne olma hissi yaşamak istiyorum
Srhtzlyh Me_likeee kilo alsın diye düzenli yediğim bir şey olmadı ama her gün süt yumurta yoğurt filan tüketmeye çalışıyorum onların faydası oluyordur😊
Me_likeee Srhtzlyh bende diyorum ama bakalım 3 hafta oldu kontrole gitmeyeli pazartesi gideceğim inşallah güzel kilo almıştır
Tugce1803 Me_likeee Et, tavuk, günde 2 bardak süt, 2 tane yumurta, badem, ceviz, fındık, meyve sebze☺️
_aycaccelik Me_likeee 35+4 olduk bizde 🥰 en son 34de gittik 2142ydi önümüzdeki hafta içi tekrar kontrole gideceğiz, bu arada belimde 3 tane fıtık vardı benim gebelikten önce bir tanesi büyük demişti doktor normal doğumu etkiler mi acaba?
Me_likeee _aycaccelik hiç bilgim yok canım benimde İlk gebeliğim ama alakası olmaya bilir doktoruna sor canım bizede bilgi verirsin
_aycaccelik Melek_2121 bağlatma için belli bi yaş ya da herhangi başka bi şey gerekiyo mu bide sonrasında tekrar gebelik istersek tekrar operasyon geçirip hamilelik ihtimali oluyor mu
Melek_2121 _aycaccelik yaş konusunu bilmiyorum cnm ben 26 yaşındayım daha ama bağlayıp sonradan açan oluyor eltimin annesi 5 dakikalık bi operasyonla açtı kendini ve hamile kaldı
ElifOkay Me_likeee Biz de ogluşumla 37+1haftamızdaiz miydem yanıyo,bulanıyor,belim çok agrıyo gece uyurken nefes alamıyorum döneniyorum ama bu alime şükür allah tüm isteyenlere versin inşallah saglıklı kucagımıza alalım inşallah 😇🐥🤗Allah büyüktür.
MomC6 Me_likeee merhabaa 33+3 olduk biz neva kuşumla en son 32+6 da gittik kilomu 2250 45 cm de boyumuz vardı. 🙈💕 Bel ağrısı bacak ağrısı geceleri çok zorluyor beni. Birde karnımda sertleşme kasılma oluyor bebek sürekli toplanıyor genellikle sağ tarafta. 🙊
Ceylanaydemir Me_likeee Edelim edelim sıkıntıdan patlıyorum zaten 😂 35+4 üz 2 gün önce 2750 olmuştuk 😊 gün sayıyorummmm
_aycaccelik Melek_2121 anladım canım ben de daha 21 yaşındayım 35+4 gebeyim doğumdan sonra bağlatmayı düşünüyordum da tanıdıklar 30 yaş mı ne demişti o yaştan önce bağlamıyolar demişlerdi o yüzden sormak istedim teşekkür ederim
Aslanlarim Bizde 35+1 olduk çok şükür şok 34 gün kaldı. 2. Gebeliğim bu da normal doğum olacak insallah kafası aşağı inmiş. 33+6gitmistim enson 45 cm 2500 gramdi. İri bir bebek dedi hayırlısıyla bekliyoruz bakalım Rabbım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Melek_2121 _aycaccelik evet bana da öyle diyorlar ama eşinin imzası olsa bağlıyorlar bence inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu cnm
Narin9 Me_likeee bizde 37+1 olduk 🤗çok şükür herşey güzel ama geceleri uyuyamıyorum. Tam uyuyacağım zaman başlıyor benim miniğim hareket etmeye o hateket ettikçe tuvaletim geliyor 😄😂🤦♀️🤷♀️
Momytobe Melek_2121 neden sezeryan cnm kilolu olduğu için mi bende 32 deyim 2250 dedi 1 hafta önden gidiyor
Melek_2121 Momytobe Yok cnm fazla kilolu degil ilk kızımda 2 gün boyunca suni sancı çektim açılma olmadığı için sezeryana alındım buda 5. Sezeryanım olacak ondan cnm