Nezkavran Cicilibicili Sağlıcakla alın kucağınıza insallah 🙏🏻 Hastaneye yatış verildi mi eve mi geçtiniz
MS-2190 Cicilibicili herkes bende dahil doğururuz inşallah güzel doğumlar ve kavuşamalar diliyorum tüm annelere #31week
Cicilibicili Sedanur23 ayy geldi miii 🙈benim de leke leke geliyo bişeyler. Daha beklemedeyim valla ☺️
Sedanur23 Cicilibicili evet geldi sümüyümsü ve hafif kanlı bişey ya sancıların sikilaşmasini bekliyorum 😬🤲❣️ hadi bakalım hayirlisı inşallah canım 🤲❣️
Cicilibicili Sedanur23 ben de senin gibi resmen sancı bekliyorum 😅 ay sağlıkla doğuralım inşallahhhhh ya çok heyecanlı valla
Seval22 Cicilibicili bende beklemedeyim canım 4 cm açıklıkla nişanda geldi ama sancı çok hafifi geliyor bakalım kaç gün bekliycez hazır eşim evdeyken olsaydı bari hafta sonu
Sedanur23 Cicilibicili bende bana göre yok ama annem karnın kopmuş inmiş diyor bilmiyorum artık 😬🤲🤷🏻♀️
Seliminannesi23 Cicilibicili ayy okurken ben heyecanlandım 😅😊 saglıkla kavusursun inşAllah cnm benm bende cok korkuyorm su catı muayensinden 31 randevum var bakalım bizim dogum seklmz nasıl olucak🤲🏻😍 acılman oldugunu hisstmedn mi cnm
Cicilibicili Seliminannesi23 çatı muayenesinde kasmadığın sürece acımıyo bence. Ben derin derin nefes aldım ve serbest bıraktım. 10-15 sn lik sürüyo zaten öyle uzun bişey değil. Yok canım açılmayı hissetmedim.