Sedanur23 Cicilibicili bende bana göre yok ama annem karnın kopmuş inmiş diyor bilmiyorum artık 😬🤲🤷🏻♀️
Cicilibicili Seliminannesi23 çatı muayenesinde kasmadığın sürece acımıyo bence. Ben derin derin nefes aldım ve serbest bıraktım. 10-15 sn lik sürüyo zaten öyle uzun bişey değil. Yok canım açılmayı hissetmedim.
Sdhs06 Cicilibicili maşallah ne güzel canım bişey sormak istıyroum ama sancı olmadan da açılma olur mu benim sanki vajinam da sızlama var gibi ama arada adet agrım şimdi sancılarım oluyor
Cicilibicili Sdhs06 bende ara ara adet ağrısı gibi oluyodu. Baskın bi ağrı yoktu. Açılma var diyice ben de şaşırdım o yüzden. Olabilir yani
Seval22 Cicilibicili bende beklemedeyim canım 4 cm açıklıkla nişanda geldi ama sancı çok hafifi geliyor bakalım kaç gün bekliycez hazır eşim evdeyken olsaydı bari hafta sonu
Cicilibicili Seval22 benim de ara ara hafif oluyo sancım. Bakalım kaç gün bekletcek bu minikler bizi ☺️
balyanakoglum Seval22 aa 😊 Allah size bağışlasın normal mi oldu acaba sizinle aynıydık suni mi aldınız 😊
Cicilibicili balyanakoglum Seval22 kızlar ben de doğum yaptım. 31 aralıkta sancılarım oldu birden. Seval gözün aydın canım senin de darısı sana @balyanakoglum ☺️
Cicilibicili Elifaysu benimki çok şükür 31 aralıkta geliyim dedi😅 beklemek aşırı zordu yaa. Darısı sana canımmm inşallah
symslmz Cicilibicili doğum hikayeni bekliyoruz :) Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏