Cicilibicili Camurcu canım takviye hazır bulunduruyolar. Hiç o tarz düşüncelere kapılma. Bak ben de iğne kullanıyorum ama normal doğum yapıcam. Sonuçta kan sulandırıcı da kullandığım için kan kaybı riski fazla. Ama yapıcak bişey yok.
Camurcu Cicilibicili aynen canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum allahım bizleri evlatlarımıza onları da bizlere bağışlasın
Mumyy Cicilibicili maşallah ne kadar şanslısiniz inşallah doğumunuz çok kolay geçer zaten 5 cm açıklıktan sonrası çok daha kolay oluyor hemen kurtulursunuz inşallah
Mina01 melegegebe ay uygun ya ben kayseride 2800e olacam birde ekstra birşey olursa fiyat artabilir algomed doktoruda 1800du ama eşimin işinden dolayı orda olamiyoruz
1PrensAnnesi Cicilibicili 🧡 aynen ikisi aynı çok iyiymiş valla işin güzeli bu ikizdi allahtan teke düştü yanmıştım yoksa
Sedanur23 Cicilibicili doktoru arayıp sordum son ayların hemen gel dedi öğleden sonra hastaneye gidecem dua edin 😬🤲❣️
Cicilibicili Mumyy Hepimize çok kolay doğumlar nasip olsun inşallah. Hamilelik süreci kadar doğum da başlı bsşına bi süreç çünkü. Sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize 🥰
Sedanur23 Cicilibicili doktora gittim yalancı doğum sancıları başlamış beklemedeyiz bakalım doğum ne zaman olacak 🤲😬❣️