Sedanur23 [silindi] yemem mi hiç üç beş tane yiyorum yanıda da süt oh mis 😂😂beş aylık hamilesin bir tane yesen bişey olmaz ben yiyordum arda 🤭❤️
Sedanur23 [silindi] 😂😂 ya bende başka bir hurma var küçük siyah bir hurma o doğumu kolaylaştırıyor diye biliyorum ama ismini hatırlamıyorum 😂🤭
[silindi] Sedanur23 peygamber hurması sanırım o dedigin ben bunu biliyorum canım bu nu istedigin kadar yiyebilirsin içini kıymıyo diğer hurmalar fazla yiyemiyosun
Camurcu Cicilibicili yok canım daha doğrusu bi kan doktoru görmeden bisiy veremedi işte gidicem çarşamba günü kan doktoruna bakalım ne cikicak. Kan kaybından kaybetme riski var ondan dolayı riskli ama yapacak bisiy yok maalesef sezaryen de olsa normal de olsa kan kaybedicem
1PrensAnnesi Cicilibicili 🧡 aynen ikisi aynı çok iyiymiş valla işin güzeli bu ikizdi allahtan teke düştü yanmıştım yoksa
Cicilibicili Aytenclk44_ çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah senin de çok kolay geçer. Evet jelle baktı
Cicilibicili Camurcu canım takviye hazır bulunduruyolar. Hiç o tarz düşüncelere kapılma. Bak ben de iğne kullanıyorum ama normal doğum yapıcam. Sonuçta kan sulandırıcı da kullandığım için kan kaybı riski fazla. Ama yapıcak bişey yok.
Mina01 melegegebe ay uygun ya ben kayseride 2800e olacam birde ekstra birşey olursa fiyat artabilir algomed doktoruda 1800du ama eşimin işinden dolayı orda olamiyoruz