symslmz Cicilibicili doğum hikayeni bekliyoruz :) Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏
Cicilibicili symslmz inşallah en çok istediğim şey. Upuzun şöyle güzel bi doğum hikayesi geliyorrrr yakında 🥰
zeyno_gr Cicilibicili Harika inşallah doğumda zorlanmıyıcaksın hızlı ileryecek benmde ilk gebeliğimde 37. Haftada 2 cm açılmam vardı 40 haftya kadar doldurdum ve doğumum açılmam hızlı ilerlemişti ☺️
Cicilibicili zeyno_gr valla dediğin gibi oldu canım, doğum yaptım çok şükür herşey çok güzel geçti ☺️
Msltms Cicilibicili kaçıncı haftada yaptın doğumu? Bende 38 haftalığım ama hiç sancı açıklık yok bu iyi bir şey mi bilmiyorum😐
Cicilibicili Seval22 yaa gerçekten mi 😔 doğum olayı gerçekten kişiden kişiye değiyo. Çok şükür ki bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun canım gerisi önemli değil
Seval22 Cicilibicili aslında güzeldi herşey ama bebeğim beklediğimizden iri geldi birde plesantam rahim duvarima yapışmış onlar beni çok zorladı Allahım a şükür oğlumda bende kurtulduk
Cicilibicili Msltms 39+4 te doğum yaptım canım benim. Aynı senin gibi sadece açıklık vardı sancı vs yoktu. Eğer gelmese doktor pazartesi doğumu başlatıcaktı. Resmen herşey bianda oldu. Ama egzersiz yap canım tetikle sen. Çömelme egzersizi özellikle
Msltms Cicilibicili bende açıklık yok canım çarşamba gideceğim işte olmadı sezeryan diyorum duruma göre bakacağız açıklık olur mu olmaz mı bilmiyorum alt tarafım çok batıyo ve ağrıyo 😐