Nurnur16 Ayskem inşallah öyledir doktorum bana risk her zaman vardır bunu unutma dedi haklıda ama bunda çok dikkatliyim bence öyleyim öyle 😅her ne kadar yemek yiyemezde çok daha dikkatliyim😅
Tansumrdn27 Ayskem canım sende üzülme inşallah herşey yolunda gider evladını kucağına almayı nasip eder 🙏 allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın❤️
Seymit arzuublm benimki solda sanırım hep sol kasığımda baskı var ama bu gerçek bilgi mi emin olamıyorum nedense.
Asel-Aren Ayskem 7+3❤️ mide bulantısı yok ama iştahım azaldı hamilelik başından iki kilo vermişim progestan kullanıyorum bende uykuyu hep severdim hala da seviyorum 🤣 tek sıkıntı idrar olayı gün boyu durmuyorum bazen gece de kalkıyorum
ecemmp- Ayskem bende 7+5 canimmm çok şükür rabbimin mucizesi bende progestan kullanıyorum 1 kimyasal gebelik oldu diye rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah 🤲🤲
E_m_l ecemmp- bende kullanıyorum canım iki kimyasal var bende de ondan sanırım artı oksapar da kullanıyorum ve uzun surede kullanmaya devam edicem sanrım salı gunu 5 kutu daha yazıldı 😔 buda iki ay demek neredeyse
Seymit Ayskem bugün 7+0 olduk biz bir haftadır herşeyden tiksiniyorum. Hiç bişey yiyemiyorum 😂 Ne zaman geçecek bu dönem aç gezmek hoş değil 😂🙈
BerrusMom Ayskem bende 7+6 canım 🤗 Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️