E_m_l Ayskem ignesini mi kulanıyorsun fitili mi canım ben ilk igne cok canım yandıği için fitile çevırdım bu kontrolumde
E_m_l Ayskem 7+3 şuan çok rahat geçiyor canım uykulu hallerim hariç tabi mide bulantım daha başlamadı şukur inşallah boyle devam eder
E_m_l ecemmp- bende kullanıyorum canım iki kimyasal var bende de ondan sanırım artı oksapar da kullanıyorum ve uzun surede kullanmaya devam edicem sanrım salı gunu 5 kutu daha yazıldı 😔 buda iki ay demek neredeyse
Ayskem E_m_l ben fitil kullanıyorum çok şükür bugün muayenemde doktor kanama alanın durmuş dedi ama 10. Haftana kadar devam et fitile dedi
Saziyersin Ayskem cok şükür canim bende de sanirim gebelik sekeri oluştu bugun bende hastanedeyim suan takip edilecek diyetisyene yönlendirildim bakalım 10 gun sonra insülin kullanıp kullanilmayacagina bakilacak
asyahumam Benim gibi hala bulantı falan yaşamayan var mı 🤔 doktor normal olabilir dedi herkes hemen bulantı kusma yaşayacak değil dedi ama ben yine de merak ediyorum var mı diye 7. Haftada 😁 tabi güzel bir şey ama insan tedirgin oluyor yine de
Saziyersin asyahumam bende bulanti yok sadece bu birkaç sabahtır sadece mide bulantısı var ama göğüs ağrısı uyku ve bel ağrısı var bende
Gunesgunes1 Ayskem doktora gittim progestan başlattı. Dikkatli ol dedi. Dikkatli günler bizi bekliyor😀
Ayskem Gunesgunes1 ahhh tatlım o ilacı hala kullanıyorum sersem gibi yapıyor ama onun için herşeye değer ♥️
Ayskem Saziyersin Allah şifa versin doktor benden de tokluk şekeri ölçümü istemişti ama neden istedi bilmiyorum daha yaptırmadım