Nurnur16 Ayskem haber verirmisin doktor ne diyecek merak ediyorum inşallah herşey yolunda olur dua edeceğim
Ayskem Nurnur16 haber veririm tabiii rabbim kimseye yaşatmasın yaaa gerçekten ya bişey olursa korkusu insanı çok kötü etkiliyor
Ayskem Nurnur16 ya haftaiçi çalışıyorum ama ayakta değilim sürekli oturuyorum bakalım dua edin yarın doktorum kanama alanın geçmiş desin 🙏🏻
Nurnur16 Ayskem iyi en azından oturuyorsun yorma kendini evdede boş bulduğun her vakit uyumaya çalış. Doktor ilk zamanlar anneye uyku çok iyi dedi bana
Nurnur16 Ayskem Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak tamam mı içini ferah tut olurmu burada sana dua eden kardeşlerin var
Nurnur16 Ayskem kesinlikle o zaman ilk gittim akşam oldugu için nöbetçi dpktordu ama şimdide özel ama oda devlette sıra bulamıyoruz eşimle denedik sıra almaya çalışıyoruz olmuyor
Ayskem Nurnur16 devlet hastanesine randevu almak çok zor ben Aralık sonuna randevu aldım kan tahlillerini orda yaptırıcam özelde çok pahalıya mal oluyordu o yüzden devlette yaptırcam
Ayskem Nurnur16 Allah hepinizden razı olsun inşallah rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor gerçekten herşeyi bilirdim de annelik duygusu çok başkaymış
Ayskem Nurnur16 inşallah gelir yaaa allahtan Ümit kesilmez gece 2 3 saatlerinde deneyin randevusunu iptal edenler olabiliyor
Nurnur16 Ayskem ilkinde çok üzüldüm bunda henüz korkudan birşey hissedemiyorum üzülüyorum sadece beni bırakmasından bir tuhafım
Ayskem Nurnur16 aynen bende yatıyorum evde olduğum zamanlar o korku bana baya bi ders verdi inşallah herşey yolundadır yarın akşam 8 gibi belli olur sonucum
Nurnur16 Ayskem ay inşallah ya bursada çoğu kadın dogumcuyu filasyon ekibine vermişler o yüzden zormuş
Ayskem Nurnur16 ilk gebeliklerde düşük olmasını doktorlar normal karşılıyor vücut yeni bi düzene alışamadığı için istemiyoe diyor ama 2. Gebelikler için daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar
Nurnur16 Ayskem inşallah öyledir doktorum bana risk her zaman vardır bunu unutma dedi haklıda ama bunda çok dikkatliyim bence öyleyim öyle 😅her ne kadar yemek yiyemezde çok daha dikkatliyim😅
Tansumrdn27 Ayskem canım sende üzülme inşallah herşey yolunda gider evladını kucağına almayı nasip eder 🙏 allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın❤️