Mucizem11
Bizimde evliliğimizin dört senesi bitti pcos hastasıyım bütün drlar sizin çocuğunuz olur dedi ama desteklediler de tedaviyle bir sürü klomen kullandım. En son dr.um pes etti. Düzenli adet olamıyordum. Artık gebelik testlerini adet olmak için yapıyordum. Hatta bir hocaya gittik gonal f yaptırdı yumurta takibi çatlatma iğnesi ile. Gonal f e rağmen sadece bir yumurtam oluştu. Deneyelim olmazsa dozu arttırırız gerekirse hstanede yatırırım seni dedi. Ben aşılama ya da tüp bebek yapalım dediğimde gerek yok senin çocuğun olur dedi. Ama biz sonra bir daha gitmedik. İlçeden il merkezine taşındık. Tamamen yerleştikten sonra vir merkeze gittik oradaki dr da dedi olur diye ama eşim benim üzüldüğümü bildiği için bir kere deneyelim dedi direk tüp bebek yaptırdık çok şükür oldu. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki hele yakınlarınızdan sürekli bu konu üzerinde duranlar bir dr a gidin olmuyorsa vardır bir sebebi bakıtın kendinizeler. Benim babaannem ne zaman arasam sorar hele yanında birileri varsa daha inadına soruyor daha çok üstüne basıyor. Sıkıntılarımdan dolayı raporluyum onlara söylemedik. Yoksa hamile misin diyor ama mutlu olduğundan değil tamamen ağız aramak için. Hoş bilse mutlaka mutlu olur ama işte kırdığının farkında değil.
Demem o ki kafasınızda hep çocuk varken çok zor olur. Kafa rahatlığı gerçekten çok önemli. Arkadaşlarımdan hiç bir problemi olmadan soğan kürü havuç ve incir kürü yapanlar olmuştu. Ve hepsi o sene içinde ikinciyi yaptıktan sonra gebe kaldı. Bende incir kürü yapıyordum. Ben incirin klomen gibi bir etkisi olduğunua inanıyorum. Düzenli adet oluyordum en azından ( biz o sıralara vajinismus ile de uğraştığımız için) gebe kalamayacağımın farkındaydım. Şimdi bu şartlarda zor ama beslenmenizi düzenleyin sporunuzu yapın kendinizi uzaklaştırın her şeyden o zaman Rabbim inşallah verecektir. Umarım tez zamanda hayırlı haberlerinizi alırız 🤲❤️