Mucizem11 Ne yazsak ne söylesek şuan sana boş gelecek ama hayatta öyle şeyler oluyor ki sen sadece ayak uydurmaktan başka bir yol bulamıyorsun.. sana benzer bir hiyakem var. 6 yıllık evliyim ve 2 seneden fazladır çocuk düşünüyorduk. Başta ben istemedim sonra eşim ısrarcı oldu ee tabi çevre baskısı ayrı bu bi sorun. Neyse ilk aylar olmadı zamana bıraktık ama aklımda neden neden olmuyor sorusu. Her an eşime güzel haber verme umudu ve sonu hüsran. Neyse tüm testleri yaptırmaya başladık doktora gittik. Eşimde varikosel ,bende tam net olmamakla polikistik over vardı.eşimin illa ameliyat olması gerekti ve çevremizde hiç kimseye söylemedik çünkü eşim bunun sanki erkeklikle alakalı kötü birşey olduğunu ve hastalık olarak kabul etmediğinin o zamanlat farkında değildi. Düşünsene hiç kimse ile hiç bir şeyi paylaşamıyorsun tek başına içinde yaşıyorsun. Ameliyat iyi geçti ama üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala hamile kalmadım. Kürler denedik. Neyse artık aşılamaya veya tüp bebeğe geçecektik. Aşılamamız oldu ilk defa yine hüsranla bitten bir dönem. Dedik neyse ikinci aşılmayı yaparız sonra tüp bebek deneriz diye düşündük bu arada bir ay dinlendik ve tatile gitmiştik ve aklımızda hiç bebek fikri yoktu çünkü artık tüp bebek dışında çözüm yok gibi görüyorduk. Ama ilk aşılamanın hüsranla bitmesinin sonraki ay tatilden geldiğimde hamile olduğumu öğrendim. Benimde eşiminde inanması kolay olmadı kalp sesini duyana kadar idrak edemedim hala da inanamıyorum. Ama oluyor kendiliğinden oldu hayatın mucizesi.şuan 20 haftalığız. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder .Baya uzun bir yazı oldu ama bende ilk defa burada içimi dökebildim sanırım…