kubusssss17 Glsnn ya bence çok fazla güzel kız isimleri var karar veremiyoruz sende mi öylesin yoksa içine mi sinmiyor
kubusssss17 ThinkerTubi onu da düşünüyorum Duru çok tercih ediliyor ama çevremde hiç yok ya yavaş yavaş populer olmaya başladı sanırım. Elvin koyarsak daha orjinal olucak
Sevmek3 kubusssss17 evlin isminin internetteki anlamı doğru değil diye duymuştum, bende istemiştim o ismi ama vazgeçtik
Gulsurmeli kubusssss17 ayy bende yarın cinsiyetini öğrenmeye gidicem 💃🏻💃🏻🤩 🤭 Aden ismine bayılıyorumm 😻😻
kubusssss17 Gulsurmeli aden hiç duymamıştım kulağa hoş geliyor anlamı ne acaba 💕 yaa gönlünden geçen neyse onu duyarsın insalah canım hayırlı sağlıklı bir şekilde 🧡
kubusssss17 Sevmek3 ay ciddi misin neymiş acaba gerçek anlamı:( o kadar güzel şeyler yazıyor ki okudukça isme bağlanıyordum
Nilaysare Nesse86 canım sen bence iyi araştır ve bak aşk anlamına geliyor tasavvuf edebiyatında aşk şarabı anlamına da geliyor
Margaret kubusssss17 ikili isimlerde sıktı artık. Çocuklarımız niye herkesin ismi Mehmet diye sorguladugimiz gibi sorgulayacaklar niye çift isim diye … Tek isim koyun. elVin mükemmel bu arada
kubusssss17 Margaret iki isim isteme sebebim gerçekten gönlümden geçen fazla isim oldugu için sadece birine karar veremiyorum :) yaa kulağa hoş geliyor mu elvin 😍
Margaret kubusssss17 ben dün neden bilmem çocuğumda yok gebe de değilim. Uyumaya çalışırken mi ne birden aaa elVin ne kadar güzel isim ya diye düşünmeye basladim. Nerden esti bilmem biyerden de duymadım oysa o an