kubusssss17 bukito illesi yok canım hoşuma giden fazlaca isim olduğu için bir tanesine karar vermek zor geliyor bari istediğim iki isim olsun diyorum o yüzden
Ninita Tek isimler her zaman daha çok hoşuma gitmiştir. Seçenekleriniz içinde Nehir çok hoş bende birara düşünmüştüm .
Margaret kubusssss17 ben dün neden bilmem çocuğumda yok gebe de değilim. Uyumaya çalışırken mi ne birden aaa elVin ne kadar güzel isim ya diye düşünmeye basladim. Nerden esti bilmem biyerden de duymadım oysa o an
Ces90 kubusssss17 duru çok güzel tek isim daha iyi oluyor bende çift isimliyim insanı yoruyor hala içimdedir mesela gelin arabama sadece tek ismimi yazdılar diye ama benim iki ismim var diyerek üzülmüştüm
Mrvtpz kubusssss17 tercih sizin ama elvin ismini koyun bence ve tek koyun açıkçası tanıdığım bi kişi o isimde ve gayet başarılı biri karakteride düzgün ☺️🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza alın insallah 🙏🏻
kubusssss17 Mrvtpz ya birebir tanıdığım hiç elvin yok benim de sizin tanıdığınız isminin anlamlarını taşıyor mu sıcakkanlı pozitif neşeli bir insan mı?
dilaraRecep Elvin ismini begendim gerçekten guzel duru da guzel ama ben elvinden tarafayım karar senin 😊
kubusssss17 dilaraRecep elvn son zamanlarda çok hoşuma gidiyor ama bu zamana kadar da duru duru dedk kızıma ihanet edecekmişim gibi hissediyorum 😂 keşke ikiz olsalardı birine Elvin birine Duru derdm🙄 ama bende de elvin bi tık daha baskın 🙊
Mrvtpz kubusssss17 evet öyle hayatı yaşamayı gezmeyi tozmayida seven biri bi o kadar işine düşkün başarılı düzgün karakterli biri akrep burcu özelliklerinide taşıyor tabiki o yüzden hırslı işinde baya önde bu sayede ☺️