kubusssss17 Kızlar artık bu durum iyice canımı sıkmaya başladı isim bulamıyoruz aslnda beğendiğim isimler fazlaca var birine karar vermek zor geliyor :( cinsiyeti belli olduktan sonra Duru ismi çok sindi içime Nil Duru mu Nehir Duru mu olsun diye düşünürken 1 haftadır Elvin ismi aşırı hoşuma gidiyor hele anlamları harika . Elvin Duru ya da Elvin Ece ya da sadece Elvin ya da başka bir isim ya da ya da ya da …. hergün böyleyim isimli hastane çıkışı bile yaptıramadım daha yardım edin lütfen sizce hangisi kulağa hoş geliyor ya da farklı bir öneriniz var mı 😑😥
Nilaysare kubusssss17 canım benim kzimin adı sare nihan ada bade alya derin nehir duru bence güzel bu tarz isimleri beğeniyorum ben ama tabi araştır istersen farah ismi de çok hoşuma gidiyo alin lina
058elf kubusssss17 elvin isminin anlamı ne? Duru tek başına da güzel bi isim. bende geçen rüyamda kızım oluyomuş adını duru koyduğumuzu gördüm cinsiyet kesin değil ama bilinçaltım kalmış sanırım 😂
kubusssss17 Nilaysare evet hepsi çok güzel aslında bade ismi de çok tatlıymış ya kızıma on tane isim koyamaz mıyımm 🙄😁
kubusssss17 058elf elvin insanların yolunı aydınlatan pozitif enerji saçan demekmiş gökkuşağı renkleri ve cennette var olduguna inanışan efsanevi bir çiçekmiş. Elvin Levinler var hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama bu anlamları taşıyan biri o da beni çok etkiledi
Sevmek3 Kızımın doğmasına 12 gün kaldı ve hala ismi belli değil. 29 aralık da sezeryan ile doğum yapacağım
kubusssss17 Sevmek3 ayy çok zormuş yaa bu durum. Aslnda kız isimleri fazla olduğu için kararsız kalıyoruz. Kardeşimin kızı doğana kadar ismi belirsizdi idil ismini düşünüyorlardı yengemizin yatışı yapıldığı gün zeynep ada da karar kıldılar 9 ay karar veremediler. Benimde 8 ay bitti kafam karman çorman :(
kubusssss17 Glsnn ya bence çok fazla güzel kız isimleri var karar veremiyoruz sende mi öylesin yoksa içine mi sinmiyor
ThinkerTubi Duru güzel bir isim ama artık çocuğun sınıfında kaç tane duru olur onu da düşünmek gerek bence. Herkes, Duru, Ada, Alya vs. Koyduğu için bu isimler bir zaman sonra fazlalıktan dolayı değer kaybedecekler diye düşünüyorum. Elvin bence çok hoş 💜
kubusssss17 ThinkerTubi onu da düşünüyorum Duru çok tercih ediliyor ama çevremde hiç yok ya yavaş yavaş populer olmaya başladı sanırım. Elvin koyarsak daha orjinal olucak