Sevilay7 Mom86 benimkide lazere gttim hiç tüyüm yoktu şimdi bi cıkan yerden 3 tane cıkıyor orman gibi kafayı yiycem 😂
papatya35 Sevilay7 Allah kolaylık versin sizde de bol vitamin var demek ki hem bebeğe hem size yetiyor 😂
Mom86 Sevilay7 😂ya ben zaten tüysüz biriydim olan yer bikiniydi oda azdı agdayla çok azalmıştı gel aimdi gör.. 😏
Ugurbocegi9876 papatya35 bendede öyle oldu çok geç çıkıyor ve az çıkıyordu ve saçlarım hiç dökülmedi 1 tel bile taki son haftaya kadar 38. Haftada yavaş yavaş hızlandı uzaması falan eski haline dönüyor
papatya35 Ugurbocegi9876 demek ki normal çok kişi varmış böyle :) bi yandan bize avantaj tabi yavaş uzaması 🥰
Sevilay7 papatya35 valla bakasım bile gelmiyor şeyime afedersin heryer tüy önce böyle degildi korkuyorum vallahep böyle kalacak diye 🙁
sagsbry papatya35 aynen canım benimde öyle oldu çok şükür inşallah doğumdan sonra da böyle devam eder diye dua ediyorum 🤗
papatya35 Busraveminisi1 kaç haftalıksınız benim de büyüdü aşağıları göremiyorum hiç bir şekilde ;) 27 bitmek üzere bizim
Busraveminisi1 papatya35 bende 36+1 oldum hiç görmüyorum ne var ne yok el aynam sağolsun yardımcı o noktada 🙈
Mom86 Busra0710 yok cnm 13 haftada kıza benziyor dedi detaylıda öğrenecez ama erkek hamilelik geçirenlere dedim yok öyle dediler hormonsal yani ama sinir bozucu..
Uykulugebe papatya35 aynen benim de bayağı geç çıkıyor hatta bacak tüylerim seyreldi. Ama ilk 3 ay çok hızlı uzuyordu sonradan seyreldi ve yavaşladı.insallah doğumdan sonra da böyle devam eder🤲😊
Busraveminisi1 Busra0710 bazen jilet bazen lazer epilasyon zaman kadın vücut traş makinesi almıştım onunla alıyorum tekrar epilasyon yaptırabilmem için ağda yapmamam gerek