Mom86 papatya35 kızımda göbekte çıktı ama bir kaç tane bu gebelikte göğüs ucu,göbek üstü,baldirlarimda aslaaa yoktu ve orda bile siyah siyah çıkmış :( çok kötü oluyorum görünce ve Ege alirdam artar diye dokunamiyyorum
Mom86 Sevilay7 😂ya ben zaten tüysüz biriydim olan yer bikiniydi oda azdı agdayla çok azalmıştı gel aimdi gör.. 😏
Mom86 Busra0710 yok cnm 13 haftada kıza benziyor dedi detaylıda öğrenecez ama erkek hamilelik geçirenlere dedim yok öyle dediler hormonsal yani ama sinir bozucu..
Mom86 Sevilay7 geçmiyor 🤓kızımda hiç geçmedi halen göbeğimd3 var doğumdan sonra geçmediğini görünce aldım :(
Emoztrk Benimo göbek bölgesindeki tüylenme plasentadan dolayı oluyormuş doğumdan sonra hepsi dökülecekmiş
Fatosef Mom86 valla bende aynı bıyıklarm fışkırdı. Kaslarım tarla gibi eşim kızıyor git al marti kaşa dönmüşsün diye 😂 Bende eriniyorum canim aciycak diye. Hormon bozuklugu yüzünden oluyor killanma
Zeynepreyyan papatya35 bebek kız mı acaba benim kızda tüy sorunum yoktu . Şimdi erkeğe hamileyim hem çok çabuk çıkıyor hemde artma oldu
Zeynepreyyan papatya35 maşallah canım Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😘😘
arzuublm papatya35 aynen iyi birsey ama koltuk altı ve bıyık problem ki lazer epilasyon yaptırmıştım :/
Busraveminisi1 papatya35 amin inşallah sağol canım benim cümlemize öyle valla gün sayıyoruz artık az kaldı
papatya35 Busraveminisi1 çabucak geçer ne kalmış zaten bir kaç haftaya kavuşuyorsunuz inşalllaj bizim daha var 🥰
MucizemOglum papatya35 normalde erkek bebek gebeliğinde tüyler geç uzuyor derler. Benimde öyle bildiğiniz ağdayı 2 ayda bir yapmaya başladım. Ne güzel bişimiş 🌸