sibelbulut Benim adetimede son 4 gün belki buraya bende güzel şeyler yazarım yarın sabah bi test yapıcam bakalım 😇😇
BuSee_ Ay heralde hamileyim inanamıyorum dün leke gelince adet oldum sandım ama devamı gelmedi bugünde hiç gelen giden yok çok aşırı silik çıktı erken gebelik testinde kan versem çok az mı çıkar değerim ya yarını beklemeliymişim kan vermek için
MeryemEnes123 Pollymom ben daha adet olmadım adetime 5 gun var ama kasıklarımda batma falan var adet olurken hıc öyle şey olmazdı İnşallah hamileyımdır
Beril13 Asoooo13 Benim de son adet tarihim 5 kasım bende de elektriklenme gibi bir şey oluyordu sol kasığımda ve bel ağrısı hala devam ediyor normalmiş doktorum öyle dedi
Beril13 HavvaMerve Neden kötü geçti canım bulantı kusma bende de var.Haftaya gideceğiz kalp atışı için
Pollymom Tgbanne canım tekrar kan vermeye gerek duymadinmi bide 29 una almanin bir sebebi varmi acaba
Tgbanne Pollymom canım iki gün sonra bnden tekrar kan aldılae , 100,7 cıktı , sağlıklı bir gebesin dedi doktor , kese için betanın daha cok artmasını bekliyom canım
Tgbanne Pollymom canım doktora gittiğinde bana haber ver olur mu , bnde bugün sağlık ocağında gebelik kartı oluşturmaya gittim
Hakikitosunpasa 26 aralık adet günüm yoğun belirtiler yasıyorum kasık göğüs agrısı bas dönmesi. 4 test yaptım silik çıkınca kan verdim 0.919 çıktı ardından bi test daha yaptım diğerlerine nazaran daha belirgin silik çıktı Çarşamba tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir🙈
EsrSvm 2609nrgl Gözünüz aydın..Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah.Bizi de dualarınızdan eksik etmeyin :)