Tgbanne BuSee_ bende de iki tane erken gebelik testi vardı canım , yumurtlamanın 13.gününe kesin bir tane test bırak , YÜCE RABBİM SANA DA NASİP EYLESİN CANIM
BuSee_ Tgbanne bendede 2 tane var canım Pazartesi’yi bekliyorum yapmak için 😊 amiiinn inşallah canım 🤲🏻 Bide bişey sorulan canım senin testi yapmadan önce bi belirtin varmıydı
Tgbanne BuSee_ canım bnde adet olcakmıs gibi cooook agrım vardı cooook , kesin adet oluyom dedim ama yine de test yaptum negatif cıktı , sonra adete 1 gün kala ğozitif cıktı canım
EsrSvm BuSee_ Benim sadece göğüslerim hassaslaştı canım.Ama adete 10 gün var bu kadar erken belirti verir mi bilemedim
Ebrukarayali Pollymom benim de sat 13 kasımdı. Bat ta 12 aralıkta testim pozitif çıktı. 2 gün sonra kan verdim 124 çıktı. 1 hafta sonraya randevu alcam insallah Rabbim nasip ederse
BuSee_ Tgbanne canım benim dün leke geldi sabah akşam üzeride çok az geldi ama bugün bitmiş sanırım yerleşme kanaması internetten falan araştırdım bu yerleşme kanaması bittikten sonra hcg salgılanıyormuş tabi önce kanda bugün olsada çıkmaz diye yapmadım yarın doktora gidip kan vericem
2609nrgl Pollymom Pollymom merhaba 😊😊 21 Aralık bugun dogum gunum ve 2 saat önce testtle ogrendim hamile olduğumu kan verdim değerim ınsallah iyi cikar