Esingktrk Bende 5+3 olmayım son adet tarihine göre yarın keseyi görmeye gidicem çok stres yaptım inşallah keseyi görürüm daha sonra da kalp atışlarını duyarım 🙏🏻
Tgbanne Pollymom canım doktora gittiğinde bana haber ver olur mu , bnde bugün sağlık ocağında gebelik kartı oluşturmaya gittim
Sevru-34 Pollymom iki günüm gectikden sonra tabi evde idrar testi yaptım silikdi çok stres yapmıştım.kanda net öğrenmek için ikigunn btti gecikme üçüncü gün özel bi hastande kan verdim beta hcg 175.68 .anlamadık tabi. Bisy doktor tebrikler dedi çok yeni henüz dedi ultrasyon görünmedi değerim nasl kızlar bidaha istemedi degr yükselmişmi diye onu anlamdim niye istemedi..kendim mi yaptrsam
Sevru-34 Sevru-34 ilk gebelikte dış gebelik olabilirmiş korkuttu bide beni sonucda ilk gebeliğim olucak.hafdaya gtcem kontrle hemgram tiroid glukoz testi istedi
Pollymom Sevru-34 biz direk aile hekimim ve ebemle beta takibi yaptık 3 kere tahlil oldum. Sonra doğum doktoruna yönlendirdi. Sağlıklı gebelik dedi.artisi iyi bulunca.sen bi ebenle görüş aile hekimliğindeki.
Aleynabardak Son adet tarihim 22 kasimm bugun cift cizgi gorunduu 2.hamileliyimmm haftaya doktora gidicemmm hala saskinimm 🥰
mucizemibeklerken17 Ben de dün öğrendim, herkese hayırlı olsun Rabbim isteyenlere nasip etsin, 1 senedir istiyorduk 😍 yarin saglik ocağından yine kan vericem
busracekerr Pollymom son regl tarihim 6 kasım hamile olduğumu reglden bi gün önce öğrendim normalde erken gelir ama bu sefer erken gelmemişti biseyler sezdim ordan geceleri cok uykum geliyordu bide reglden bi gün önce test yaptm iki çizgi cıktı ertesi gün doktors gittik daha 4 haftalıktı suan 6+4 oldum acayip mide bulantılarım var sürekli uykum var
ben-begum 15 aralık hamile olduğumu öğrendim , tedavim pozitifle sonuçlandı çok şükür 😌Ama hala endişe korku var 🥺 kalbi attığı gün inanacağım sanırım🥺🥺🙏🏻Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin evlat sahibi olmayı😌🤲🏻
Pollymom Tgbanne alttan bakmadı karnimdan baktı doktorum. Çok yeni dedi.6 mm kese göründü.sen gittinmi