BuSee_ Tgbanne benimde bugün yumurtlamanın 11. Günü erken gebelik testi var elimde iki tane yarın yapmışım o Zaman bende yumurtlamanın 13. Günü yapayım o zaman belki çıkar yaaa senin gibi 😍 hayırlı olsun bu arada canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
adile27 EsrSvm insllh canm bendd cok istiyorum ama adet olcak gibi sancim ve akintim oluyor bazen normalde de herzaman sabah uyandigimda adet olurdum hayla bisey yok jnsallah bebegim benimledir
BuSee_ EsrSvm Pazartesi günü yapınca yazarım sende belirtiler varmı canım ya benim hafif göğüs hassasiyetim var ama emin değilim tam ya adetten öncede oluyordu bu sadece Arada adet sancısı gelip gidiyor sürekli değil
Tgbanne BuSee_ adete 2 gün kala erken gebelik testi negatifti , adete 1 gün kala gebelik testi pozitifti yani ikinci çizgi cooook silikti
Eminemalinnn BuSee_ canım ben klomenle takipli yumurtlama için klomen yaptım. 11. Gün kan verdim 8 çıktı bu ayda olmadı diye dertlendim bir de çalışıyorum ağır koşullarda hiç dikkat etmedim evi saatlerce sildim süpürdüm çamarşuyuyla her yeri yıkadım nefesim daraldı aman dedim gene olmadı. Adetim bir gün geçti yani tahmini yumurtlamadan 16 17. Gün arkadaşların ısrarıyla test yaptım pozitif çıktı kan verdim 300 havalara uçtum. Acele etmemek en iyisi. Herşey nasip hatta doktorum bu ay olmaz rahmin çok ince kalınlaşmadı progestan verdi sinirden onu da bıraktım aman boşuna hormonda almayayım Rabbim 3 seneden sonra nasip etti inş. İsteyen herkese Rabbim nasip eder. Daha 5 haftalığım keseyi gördük bebek yok ama bir kere de olsa yaşadım ya hamilelik duygusunu yeter bana. İnş. Kalp atışını da duyarım 🙏
BuSee_ Eminemalinnn inşallah duyarsın canım ❤️ Dua ederim senin için 😘 benimde bugün 11. Günü yumurtlamanın 13. Günü test yapayımda çıkarsa kan vermeye giderim çıkmazsada artık adet geçmesini beklerim
Tgbanne BuSee_ bende de iki tane erken gebelik testi vardı canım , yumurtlamanın 13.gününe kesin bir tane test bırak , YÜCE RABBİM SANA DA NASİP EYLESİN CANIM
EsrSvm BuSee_ Benim sadece göğüslerim hassaslaştı canım.Ama adete 10 gün var bu kadar erken belirti verir mi bilemedim
HavvaMerve Bizde 8+2yiz ☺️ Perşembe günü kalp atışını duymak için gittik çok şükür ama çok kötü geçti öğrendiğim günden beri sürekli kusuyorum günde 3,4 kere iki gündür biraz iyiyim sizin nasıl geçti 🤦🏻♀️
Eminemalinnn HavvaMerve geçer inş. Yıllarca beklemiş biri olaraktan herşeye razıyım yeter ki bebeğim olsun 😍
Beril13 HavvaMerve Neden kötü geçti canım bulantı kusma bende de var.Haftaya gideceğiz kalp atışı için
HavvaMerve Eminemalinnn Rabbim inşallah size de tattırsın bu duyguyu kimseyi arattırmasın hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin 🤲🏼