Asi_0658 Matildaa 3. sezeryan dahamı zor kolaymı oldu ben 2. sezeryan olucam ve korkuyorum açıkçası bu arada rabbim analı babalı büyütsün insaallah
Matildaa Asi_0658 üçüncü Daha zormuş canım Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın yavrularım evde bebek yanımda ben bittim artık
Asi_0658 Matildaa rabbim yar ve yardımcınız olsun insaallah hayırlısı ile yavrularınıza kavuşursunuz insaallah
Matildaa Hira_meyren şimdilik iyiyim canım evime geldim bugün. Bazı şeylerden sorun yaşadım sezeryanle birlikte spiral takıldı doktorum önerdi. Ama resmen ölümden döndüm. Kesinlikle yaptırmayın çevrenize de yayın
Hira_meyren melegegebe bende aynı bol ağrılı günler geçiyor işte bugün korktum biraz resmen alt tarafımda oynadı bebek afedersin korku sardı bugün
Ffundaaa Matildaa oncel Matildaa Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏🙏 bende 1 ay sonra doğurmayı düşünüyorum sezaryan ile lakin korkularım var çok ağrın oldu mu? Ne hissettin doğurduktan sonra,kaç günde ağrıların gectı?
Matildaa Hira_meyren evet canım taktırmıştım ama canımı alıyordu siz siz olun doktor önerince insana bir güzel geliyor ama öyle değil. Ciğerlerim enfeksiyon kapmış nefesim kesildi konuşmam peltek oldu. Yani kısacası mahvoldum 8 günde