Mahbuss Muhammet11 33+3 haftalığız kızımla 😊 dün kontrolümüz vardı nst çekildi herşey iyi çıktı hamdolsun Artık 10 günde bir gel dedi bakalım Çok heyecanlıyım 🤭
Nigar21 Muhammet11 sonunda sıra bizede geliyor 😂 Ocağın 21 inşallah doğumum var 8 ay geldi nasl geçti bilmedim gecermi bu günler diye diye bu son ay geçmek bilmiyor niyeyse bana gelen hafta hastane çantamı hazırlayacağım hayırlısıyla
Muhammet11 Nigar21 şükür valla bize sıra geldiği karnında parti veriyo heralde benim kizim hic durmuyo gergi çıkınca da 2 yaşında bi abisi var o durdurmayacak ama napalim😆😊
Muhammet11 Lebis6 şükür eşim hep destekçim 🥰 başa gelen de çekilir yapacak bisi yok valla 😏 uzak da olmak iyi sansliymisin sen canım
Muhammet11 KkubraKkubra44 Hadi hayırlısı olsun canım bitti şükür bisi kalmadı sağ salim alırsın inşallah bebeğini 🥰
Muhammet11 Deletedmom54 Yine de hazırlamaya başla canım bebiş bu ne zaman geleceği hiç belli olmaz Rabbim kolaylık versin 🙂
Nezkavran Muhammet11 34 haftalık olduk😍 Cok rahat geçen bir hamileliğimin sonlarına geldik, ocak sonu doğum hayırlısıyla. Ev temizliği genel temizlik hastane cantası hazırlaması kaldı. Ocak basında onlarıda tamamlarım insallah. Sizler ne durumdasınız?
Muhammet11 Nezkavran ben herseyi bitirdim son zamanlar yatarak geciyo 2 yaşında oğlum var bol bol onla oynuyoruz şükür kuzum da doğunca daha da rahatlayacam
Nezkavran Muhammet11 Beşik siparisim henüz gelmedi bu ay sonu bekliyoruz 😊 son olarak Kapı süsü, isimli hastane cıkısı, cikolata, hediyelik makarome anahtarlık siparis verdim. Gelmelerini bekliyorum🥰
babyackgz Busra06cnar bizimde odası tamamlanmadı henüz, kıyafetleri yıkanacak, çanta hazırlanacak 🙄 umarım erken gelmez eksiğimiz çok 🤭 normal doğum mu düşünüyorsunuz günümüz aynıymış 🥰
Busra06cnar babyackgz Yok bn çantayı hazırladım 31. Haftada kıyafetlerinide hep yıkayıp ütüledim ama eşyaları ayın 10 anca gelicek. 🤦♀️ Normal düşünüyorum ama olası bişy olursa mecbur sezeryan olucak szin ?
babyackgz Busra06cnar odası tamamlanmadan eşyalarını falan yıkamak istemedim bende bu hafta onları ayarlıcam bakalım 🤔 bizim belli değil ama büyük olasılıkla sezaryen gibi
Busra06cnar babyackgz Bende biraz daha bekleyim dedim ama herkes zaman geçtikçe ağırlaşırsın zor olur ne olur ne olmaz birde hazır dursun dediler bende öyle hazırladım masanın üzerine koydum üzerini örttüm dolap gelincede hemen yerleştirirm. Hangi şehirdesiniz. ?
19231923 Muhammet11 benim herşeyim 32 de hazırdı çok tezcanlıyım😂 ya olursa hazırlıksız yakalanırsam diye erkenden herşeyi yaptım 😂 evimi de temizledik şimdi de sürekli temiz tutuyorum 36+5 im sürekli rüyam da doğuruyorum her an tetikte bekliyorum 😂
Muhammet11 19231923 Maşallah maşallah en güzeli şimdi de bol dinlen bol uyu uykusuz günler bekliyo bizi canimmm 😆
Haticecem Muhammet11 36 haftalığım sezeryan olacağım için ocak başına inşallah doğumum olacaktı bugün covid pozitif olduğumu öğrendim temizlik yapacaktı annemler gelemiyorlar kaldı herşey öyle özel hastaneye gidiyordum 2 haftayı atlatmadan alamıyoruz dedi allahtan çantamızı hazırlamıştık tek olumlu olan şey bu şuan
Muhammet11 Haticecem Allahım hemen atlatmayı nasıp etsin canım kolay değil ne kadar korunsak etsek de olacak bu virüs herkes üzülme zaten doğuma misafir kabul etmezsin toparlayınca annenler ile yaparsın takma kafana
19231923 Muhammet11 nerdeee 😂 WC ye gitmekten uyunmuyor ki bide sağa sola yatmaya alışkın değilim uyuyamıyorum ondan 😒