Melek_2121 GoldenRose21 yanlış biliyorsun cnm en fazla 6 dir benim doktorum 7 . sezeryanida yaptırmış
Muhammet11 Lebis6 Oturup halime gülsem mi ağlasam mi bilmiyorum yani 🙈 inan nereye gidersem gideyim beni bulurlar ilk gelin olmak iyi bisey değilmiş ne zaman kaynim evlenir o zama biraz rahata ererim diye dusunuyorum🙂 yatsan yatamiyon yatmasan cinnet geciriyon zor bi durum😑 Allahtan eşim ise güce sürekli yardım ediyo yoksa evi ateşe veririm kesin ben😄 dün kaynanam aramış bize 9 lira su faturası geldi diyo eşimde güldü çok doğal anne sürekli bizde banyo yapiyosunuz diye 😁 düşün artık ne konuma geldik🤭🤭🤭
Lebis6 Muhammet11 Gül Gül 😂😂 bende ilk gelinim ama bizimkiler uzakta 😬😂 bak çok güzel eşin yardımcı oluyormus en azından köşeye çekilse bide o öyle davransa daha zor okuyoruz burda neler neler 😏 daha kötü durumda olan insanlar var bu kaynana es durumlarında falan öyle düşün yani iyi yönler bul kendine hep 😌 😂😂😂😂 ay gece gece buna güldüm iyi demiş esin valla 9 lira faturamı olur harbi sizden çıkmamışlar bacımmm 😂😂😂😂
Deletedmom54 Biz de 35 hafta olduk inşallah vaktinde gelir ben hala çalışıyorum çünkü, her şeyimizi aldık ama henüz yıkayıp hazırlamadık
Muhammet11 Deletedmom54 Yine de hazırlamaya başla canım bebiş bu ne zaman geleceği hiç belli olmaz Rabbim kolaylık versin 🙂
Muhammet11 Lebis6 şükür eşim hep destekçim 🥰 başa gelen de çekilir yapacak bisi yok valla 😏 uzak da olmak iyi sansliymisin sen canım
KkubraKkubra44 Merhaba bizde oğluşum ile bugün 35+6 olduk. Cuma kontrol var bide sezeryan günü belirliyecez. Normalde programa göre 29 gün kaldı. Bakalım kısmet nasip. İnş erken gelmez paşamız…
Muhammet11 KkubraKkubra44 Hadi hayırlısı olsun canım bitti şükür bisi kalmadı sağ salim alırsın inşallah bebeğini 🥰
Mahbuss Muhammet11 33+3 haftalığız kızımla 😊 dün kontrolümüz vardı nst çekildi herşey iyi çıktı hamdolsun Artık 10 günde bir gel dedi bakalım Çok heyecanlıyım 🤭
Nigar21 Muhammet11 sonunda sıra bizede geliyor 😂 Ocağın 21 inşallah doğumum var 8 ay geldi nasl geçti bilmedim gecermi bu günler diye diye bu son ay geçmek bilmiyor niyeyse bana gelen hafta hastane çantamı hazırlayacağım hayırlısıyla
Muhammet11 Nigar21 şükür valla bize sıra geldiği karnında parti veriyo heralde benim kizim hic durmuyo gergi çıkınca da 2 yaşında bi abisi var o durdurmayacak ama napalim😆😊
Nezkavran Muhammet11 34 haftalık olduk😍 Cok rahat geçen bir hamileliğimin sonlarına geldik, ocak sonu doğum hayırlısıyla. Ev temizliği genel temizlik hastane cantası hazırlaması kaldı. Ocak basında onlarıda tamamlarım insallah. Sizler ne durumdasınız?
Muhammet11 Nezkavran ben herseyi bitirdim son zamanlar yatarak geciyo 2 yaşında oğlum var bol bol onla oynuyoruz şükür kuzum da doğunca daha da rahatlayacam
Nezkavran Muhammet11 Beşik siparisim henüz gelmedi bu ay sonu bekliyoruz 😊 son olarak Kapı süsü, isimli hastane cıkısı, cikolata, hediyelik makarome anahtarlık siparis verdim. Gelmelerini bekliyorum🥰
babyackgz Busra06cnar bizimde odası tamamlanmadı henüz, kıyafetleri yıkanacak, çanta hazırlanacak 🙄 umarım erken gelmez eksiğimiz çok 🤭 normal doğum mu düşünüyorsunuz günümüz aynıymış 🥰
Busra06cnar babyackgz Yok bn çantayı hazırladım 31. Haftada kıyafetlerinide hep yıkayıp ütüledim ama eşyaları ayın 10 anca gelicek. 🤦♀️ Normal düşünüyorum ama olası bişy olursa mecbur sezeryan olucak szin ?