sm21 Kucukkedi çok sevindim bunu duyduğuma🙏koruda sadece sezeryan mı yaptırıyor, normal doğum da oluyor mu bi bilginiz var mı
Homeless20 Yarenim7 kız ben 3 lüyü devlete detaylı için randevu almaya gittiğimde doktor yapalım mı dedi olur dedim öylelikle yaptırdım.
Yarenim7 Homeless20 bide orda ayırnıtılı ultrason yokmuş bugun nida hoca söyledi devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz dedi siz yaptırdınızmı
Yarenim7 irorkay 2li taramam da sorun çıkmamişti açıkçası ben yaptırma taraftarı değildim nida hocaya sordum oda biz böyle taramaları özellikle öneriyoruz diyince yaptırdım ama ücret biraz pahalı geldi 503 liraydi galiba
Bayrak000 irorkay şimdi polikliniğe hiçkimseyi almıyorlar. Yanı eşim hiç girmedi ama levent hocaya giderkende sadece bi kere girebildi covidden dolayı
Yarenim7 Bayrak000 ben orda sıra beklerken biri girmek istedi levent hocaya oda içeri almadan kapıdan baktırmıştı eşine
irorkay Yarenim7 evet ben de bir kere öyle rica etmiştim levent hocadan. Sağ olsun kabul etmişti ama sürekli olmaz maalesef herhalde :(
irorkay Bayrak000 ayy bir şry dedi mi peki 🤣 tahlilleri falan otomatik gördü değil mi baştan yazdırmadı?
irorkay Bayrak000 canım peki sana doğum fiyatı vermişlerdir önceden. Doktor değiştirince fiyatta bir değişiklik yaptılar mı?
irorkay Yarenim7 peki her muayenede renkli çıktı veriyor mu ultrason? Öğreneyim de bir şry olur ise :))
Yarenim7 irorkay aynen her muayenede veriyor benım oğlum olucak Allah izin verirse bugun bagdaş kurmuş bacaklarını öyle yapmış hele bak sen şu efeye filan dedi güldük ettik 😀