Yarenim7 irorkay aynen her muayenede veriyor benım oğlum olucak Allah izin verirse bugun bagdaş kurmuş bacaklarını öyle yapmış hele bak sen şu efeye filan dedi güldük ettik 😀
irorkay Yarenim7 ay çok güzel. Maşallah. 3 lü tarama ile ayrıntılı ultrason farklı herhalde değil mi? Ben haftaya 2 li için gideceğim bakalım
Yarenim7 irorkay farklı canım 3 lü tarama 16 18 hafta arası oluyor ayrıntılı ultrason 20. Haftada daha detaylı bakıo lar bebeğin iç organlarına filan ama orda yokmuş işte ayrıntılı bende nereye gideceğim bilmiyorum
irorkay Bayrak000 canım peki sana doğum fiyatı vermişlerdir önceden. Doktor değiştirince fiyatta bir değişiklik yaptılar mı?
Bayrak000 irorkay bende merak edip aramıştım yok dediler başından beri oraya gittiğim için 3500 du değişmez dediler
Yarenim7 Bayrak000 aynen Bi gidiyorum nida hocayı bekleyen hasta fazla levent beyde Bi kaç kişi oluyor İnş doğumumuzda rahat olur benim 2. Gebelik ilki sezeryandı buda sezeryan olucak hayırlısıyla
Bayrak000 irorkay tabiki siz yinede memnunsaniz devam edin. Kişiden kişiye değişebilir. Ama nida hoca bana daha samimi geldi.
Yarenim7 irorkay ya aslında kağıtta 4lü yazıodu ama nida hoca 3lü filan dedi belkide ben yalnış anlamiş olabilirim
Bayrak000 Yarenim7 detaylı yaptırmadım. Devlette yaptırabilirsiniz. Doktor orayı söylemişti bide özeller bazı yerler yapıyormuş heryerde yokmuş
irorkay Bayrak000 şu anlık ben memnunum eğer olur da bir şey olur ise geçerim nida Hocaya ikinci seçenek olması iyi :))
Fundadogru Ben cukurambarda ahmet ozek’e gidiyorum henuz 9 haftalik gebeyim 10000 ₺ paket aldik bayindirda dogum yaptiracak tum testler muayene dogum hepsi icinde.. sadece detayli usg icin baska yere yonlendiriyo onun disinda para ödemiyorsunuz
sm21 Fundadogru Ahmet hocadan memnun musunuz, çok ilgili olduğu söyleniyor. Koru hastanesi ücreti halkında bir bilginiz var mı