Yarenim7 Homeless20 bide orda ayırnıtılı ultrason yokmuş bugun nida hoca söyledi devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz dedi siz yaptırdınızmı
Aycaycaaa Bende Aşkın evren güler ‘e gidiyorum koruda olcak doğumum 7.500 tl + 440 ayrıntılı ultrason ayrıca epidural istersen +500 tl ödüyorsun. Ben çok memnunum tavsiye ederim. Ama yeni yıl dolayısıyla fiyatları artmış olabilir.
KkubraOz irorkay yani imkanınız varsa düşünün aşkın beyi memnun kalırsınız. Bide gördüğüm kdarıyla genelde her yer aynı şekilde zam yapmış fiyatlar hep bu civarda özellerde
sm21 Merhaba, Ahmet Özek hakkında yorumu olan var mı? İnanılmaz güzel yorumlar var. Memnun olmayan yok gibi.
Bayrak000 Gktrkzbn2020 ben önce levent beye gidiyordum. 4 lu taramaya kadar muayeneye levent hocaya gittim. Ama biraz ilgisiz geldi bana. Simdi nida kahyaya gidiyorum çok memnunum fiyat 3500 dediler. Epidural yok.
irorkay Bayrak000 hadi ya öyle mi. Bana da tam aksine levent hoca çok ilgili geliyor. Nida hoca eşi odaya kabul ediyor mu peki?
sm21 Kucukkedi çok sevindim bunu duyduğuma🙏koruda sadece sezeryan mı yaptırıyor, normal doğum da oluyor mu bi bilginiz var mı
Bayrak000 irorkay şimdi polikliniğe hiçkimseyi almıyorlar. Yanı eşim hiç girmedi ama levent hocaya giderkende sadece bi kere girebildi covidden dolayı