E-v-A101 Esen2 Sanmıyorum yaa. Yani kişiden kişiye değişiyor elbet ben ilk ekşi alerjim acılı ekşili. Yedim. 6. Aydan sonra tatlı yedim. Yiyorum. Hatta şimdi tatlı isteğimi bastırmak için. Meyveye sarsın 😁Oğlum olacak
babyackgz HappyMom tutmadı, bir aslan olarak zaten eti fazla tüketmiyordum hamilelikte iyice tiksindim 🙄
merve8026 HappyMom bir Koç burcu olarak elmayı çok severim doğru bilmiş bide ilk zamanlar yoğurtlu makarnaya aş vermiştim ama midem rahatsız olduğu için acılı baharatlı salçalı şeylerden uzak duruyorum yemek de fazla yiyemiyorum midem bulanıyor 😄
Aysnr77 irorkay yay burcu net söylenmiş gerçekten canım hep abur cubur cips kola istiyor ama tutuyorum kendimi 😂
Neslihan1903 HappyMom Başak burcuyum tatlıdan nefret ettim bol bol sulu ev yemeği çekiyor canım en en çokta ıslak hamburger çekmişti 🤗
Zehra_zehra Alperefet Yaaa benimde öyle sürekli peynir istiyor canım henüz 13+1 ama peynir aşerenlerin kız bebek diyorlar
dumansule HappyMom koç burcu ve elma. sadece yeşil elma günlük 3-4 adet yiyordum ama ekşi olandan. içim yandıkça çok çok yiyordum.8 aylığım eşim yeşil elma buldukça getirir. kızım elma güzeli olacak galiba🐥🐣
Gugubiricik HappyMom kesinlikle doğru 🎈yengeç Burcu olarak tam suanki halimi anlatıyorsunuz 🦀bol sıvı ,bol yoğurt ,sebze ve tencere yemekleri 😋
Sevvals23 irorkay ah , ben 🙈 öyle de oldu full yedim hala daha yiyorum , hele de nar ellisini içmiştim bile 🙈😂😂😂
2baby1cat Yalaan !! Aslan et aşerir diyo ben hamileyken etten tiksindim 30 hafta oldum hala içime sinerek yiyemiyorum ne eti ne de etli yemekleri