Sevilay7 Ozge20ulu aynen annesi yandın bnde öyleyim ikizler burcu bebegimde ikilzler olacak babada ikizler 😂😇❤️
[silindi] Ozge20ulu şimdiden geçmiş olsun canım ruh hali sürekli değişn bir bireyle yaşamaya hazır ol 😄
Sibelrx Alperefet bende oyle ilk oglumda karpuzdu ama bunda daha degisik seyler bakalim bizimki ne olucak 8 haftaligim ben daha 😄
bb1509 HappyMom boğa burcuyum tiksinmediğim tek bir şey kalmadı bırakın çoklatıı 😂 ayran vr salatalıkla geçirdim ilk üç ayımı 5 aylık olduk hala iştah yok bişry yok hamile değilken daha çok yiyodum🥺🥺
Msde_srds Esen2 ben de 9 haftalığım yarın 10. Haftaya gireceğim benimde sürekli tuzlu ve ekşi istiyordu canım şimdi tatlı da yiyorum arada çikolata, puding gibi 🙄
Denizzz88 HappyMom boğa burcuyum çikolatayla aram pek yok o tutmadı ama geri kalan yazılanlar tuttu çok güzel ana yemekli sofralar severim evet 😁
Buuuuss HappyMom eveeet bir büğa olarak çikolataya hayır diyemem tatlı yasak kilo alıyıorum diye malesef ama çikolata az olmak şartıyla serbest🙈🙈
Minikannebsr HappyMom ayyy ben tam ikizler akşamları kocamla altınsız gün yapıyoruz artık. Kısır börek sarma tatlı ☺️
BTSG04 HappyMom tam bir boğa burcuyum yemek yapmayıda yemeyide çok severim 😋 Ama henüz çikolata aşermedim 🤷🏻♀️
Bubbles HappyMom hamile değilim hiç kalmadım ama akrep burcuna bakliyat ve soya fasulyesi demiş. Severim normalde, bakalıımm bi gün aşerirsem test etmiş olurum ☺️
didem1234 HappyMom Koç burcuyum. Tatlı delisi bir insanım. Hamilelikte de canım tatlı istiyor. Yani benim tutmadı.👎🏻😄😄
Sumeyyeglr2758 Terazi burcuyum tuttu hep maydonoz nane yeşil bitkiler aşerdim özellikle kahvaltı da yerdim sadece salata ile geçirdim 2 ayı mı 🙈☺️
Umksanbe HappyMom gerçekten doğru oğlu burcuyum limon limonlu dondurma ekşi herşeyi canım cekti hatta eşime bugün greyfurt aldırdım veee cipsler 😍