Kimkibu HappyMom tutmadı malesef aslan burcu için et diyor ama ben zorla yiyorum🤦♀️ Lahmacun dese yada çiğ köfte olabilirdi bunlar😂
Sevilay7 Ozge20ulu aynen annesi yandın bnde öyleyim ikizler burcu bebegimde ikilzler olacak babada ikizler 😂😇❤️
iremserhat HappyMom ilk gebeliğimde sürekli et aşerdim bunda da et görmeye tahammül edemiyorum sadece çiğ sebze meyve yiyebiliyorum burçta yazanlarla alakası yok 😁
Cancana_ Ozge1708 cheetos peynirli ayak gibi kokan cipsten aserdim iki defa ay doymak bilmiyor insan ama zararlı diye abartamadim birde yesil doritos
midekoruyucu irorkay alla al benden de o kadar 😂 cips yiyorum çok da iyi geliyor hani midem bulanıyor normalde ama cips yiyince herşey tozpembe 😂
midekoruyucu Cancana_ hay sen çok yaşa 😂 ayak gibi kokan 😂😂😂😂 o cipse de herkes öyle diyor 😂 leş gibi kokuyor yav nası yedin onu 😂😂😂😂
Ozge1708 Cancana_ Valla ben tuzlusunu seviyorum canm hergun olsa hayr demem ama yiyemiyorum zararı olur diye.
midekoruyucu Esra_Omer_21 valla benim de 😅 dolapta yarım paketm duruyor yesem mi 😂 ama yok kraker yiyom ben şuan o da eşim uyanmasın diye yavaş yavaş 🤦🏻♀️ Cips şimdi çok ses çıkarır 😂
Cancana_ midekoruyucu ayy anam oyle canim istiyor ki ruyamda bile yedim ama paketi ilk acinca oyle kokuyor once havalandirmak lazim 😂😂😂
Cancana_ midekoruyucu yavrum once paketi acacaksin tamam mi az camin önünde beklet cok degil ama cok beklersen cips kayış gibi kuru olur o ilk ayak kokusi gitsin sonra bi cips yiyecen bi parmagini yalayacan 😂😂
midekoruyucu Cancana_ ayyy ya yemin ederim iğrenmesem o cipssten yiyesim bile geldi 😂 ne ka güzel anlatıyorsun 😂😂😂 keşke benim olsa
Cancana_ midekoruyucu gece vakti hem yaziyorum hem gülüyorum simdi kocam yataktan atacak top gibi inecem yere 😂
zepbjk HappyMom Yalaaaaağn akrep burcuyum çikileta da sevmemmm hamilelikte tatlında yemedim ne şerbetlisi yaşasın ekşi tuzlu
midekoruyucu Cancana_ 😂😂😂😂 ay valla bende öyleyim eşim görmesin diye yorgan altından yazıyorum ergen gibi 😂 gülmemeye çalışıyorum fazla 😂 yatağı titretiyorum 😂😂😂😂😂