Gizem_ar Selinaymurat zaten doktorum 15-16 demişti inşallah öyle olur sonuna kadar 🤗 aminn rabbim herkesn evladını sağ salim kucağına aldırsın 🤲🏼🙏🏼
Selinaymurat Gizem_ar olur olur inşallah dikkat edersiniz az neden olmasın siz yinede sağlıklı yiyin de gerisi sorun olmaz 🤗
Selinaymurat Ysm-- çokta fazla değil aslında hiç takılmayın olsun doğumdan sonra verilir siz ve bebeğinizin sağlığı ve mutluluğu iyi olsun da
Selinaymurat A-F-B ne güzel heralde normal bebeğinizin kilosu bende 23. Haftamdayım da ondan soruyorum
Selinaymurat Benefit azıcık fazla gibi ama olsun siz ve bebeğiniz sağlıklıysanoz gerisi hallolur dağumdan sonra sonuçta içinizi ferah tutun ne güzel
Selinaymurat merviskii maşallah az kalmış bitmiş neredeyse sağlıklı ve mutlu olun yeterki bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Selinaymurat Elifberk aslında birşey diyemiyor yani kilo alımıma dikkat etmemi söyledi ye diyor ama alamıyorum hep kusuyorum ondan
Selinaymurat Dilaraa06 olsun hiç kafanıza takmayın sağlıklı ve mutlu olun da bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Selinaymurat Krizantem_ yani normal diye düşünüyorum sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın bebeğinizi de böyle devam ederseniz de ne güzel olur normal olur kilonuz
Selinaymurat WmonallissA aa ne iyi yani az almışsınız siz ve bebek sağlıklıysa az çok farketmez aslında sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın bebeğinizi de
WmonallissA Selinaymurat amin çok teşekkürler, iştahım yeni yeni açılıyor😇 hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
Selinaymurat haziranin25i kesinlikle yani herşey hallolur siz mutlu olun sağlıklı olun da gerisi mühim değil nasıl olsa 🤗
Selinaymurat gamzetahsin ne güzel bitmiş ayy çok iyi almışsınız sağlıklı olmuş darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın bebeğinizi de
Dilaraa06 Selinaymurat aynen öyle tabii sağlıklı olsun da zamanla kilo verilir. Bu zamana kadar 54 un üstüne hiç çıkmadım hayatım da ilk defa bu kiloları görüyorum şaşkınlık içindeyim 🤣
Krizantem_ Selinaymurat 45 kilo ile hamile kaldım düşük kilolular daha çok alıyormuş sanırım belki de ondandır diyeceğim 🤪 zaten önemli olan bebeğin sağlıklı olması 💖