Kubraa4334 eveet ayette zaten kolaylastir zorlastirma diyorr🙋♀️🙋♀️😍🌸 şükürkii Kurani Kerim var 💜
Meryemana otu ile doğum başlatmak
Rums çok şükür ama inşirah suresi o . inşikak da yine kısa bi süre ama farkli😊
Ciara93 Bende çok inanıyorum da 6cmden sonra zaten çok uzun süre suni sancı çekmemiştir sanki belki de koymasaydı hiç açılmadan alacaktı suni sancıyı ne bileyim ınsallah bakalım duruma gore artık 😊
Ciara93 Nasıl anlamış ki sancısı olmadan açıldığını çok garip
Kubraa4334 yok insikak da ark dedigi gibi kolaylastirio ozellikle bende insiraktir demistim ilahiyatci arkadasm hayir insikak dedi ozellikle
arkadawlar ben Azeriyim bu ot bizim dilde ne acaba?adini burda pek duymadim bilen varmi banada anlatsin rica ederim
Kubraa4334 hee evett ben insirah sandimm😊🤗🤗
E_S Valla hicbir fikrim yok ama fadime ana eli felan de diyorlar belki öyle birseydir
aren6161 inşirah suresi gönlü ferahlatıyor doğumdan korkanlar aslında okuyabilir 😊
Kubraa4334 Fatma ana eli otu canım..fadime deği..😊
Kubraa4334 bilemedim yine chox tewekkur ederim
Ayselcnt Ben öyle duymuştum o yüzden öyle dedim ama ikisi de aynı şey zaten
Kubraa4334 Yasin Meryem süresi Fatiha nas falan inşirah ve ihlas suresini okuyup koydum suya sonrada 3 yudum içtim inanarak yaptım canım hep vardı aklımın bi köşesinde hamileliğimin başından beni
gamze_06 evet bende düşünüyorum artık son çare ınsallah yazarım buraya 😊
Kubraa4334 kalan suyu ne yapıyoruz peki
Aliasaff çiçeğin toprağına felan dökeriz dedi annem lavaboya dökmek olmaz çünkü okunmuş su 😊
aimra sen doğum yapana kadar ot suyun içinde kalıyor o yüzden
Kubraa4334 ınsallh guzel haberlerını alırız canm
Kubraa4334 doğru canm evdeki çiçeklerime döksem olur dimi 😊