Lady1Macbeth Helene merhabalar.. ocarro aldiginizi yazmissiniz, armadillo xt2 ile ocarro arasinda kaldim. Farki nedir biliyor musunuz
DrsKsmt MerveErdalKam Ağırlığı ve bagaj durumu nasış sizce ben de onu düşünüyorum ama kararsız kaşdım ☺
Blghnbas Hande2017 Merhaba bende onu almak istiyorum tek endişem tentesi tam açılmıyor acaba bebeğin yüzüne güneş gelmesine neden olur mu Kullanımı ve benim endişem hakkında yorum yasarsanız sevinirim
Heather [bilinmeyen] joie litetrax4 aldık e bebekten. Pusetiyle birlikte 1149 lira. Yağmurluk ve rüzgar koruyucu kılıfıda içindeydi. Tekerleri metal milli, gövde malzemesini beğendik. İçinin dolgusu falanda gayet güzel göründü gözümüze.
Azizesuna Heather kullanmaya başladınız mı benimde çok hoşuma gidiyo o ama emin değilim... birde öne dönmüyo sanırım ?
YazCilegi Hicranhicran Ben aldığımda hediye ceki kampanyası vardı. 1.000 Tl ye 300 tl hediye ceki verdiler.
Oozzee tambirseda yaaa ben de çok istiyorum Mima ama Inglesina ve Stokke kullanan arkadaşlarım var Mima' ya iyi demiyorlar. Bugaboo' yu da çok öneren var. Siz neden Mima' yı seçtiniz?
senaozkaymak Oozzee biz Stokke aldık görüntüsünede vurularak biraz ama aldıktan sonra pek iyi şeyler duymadık kullananlardan açma kapaması zormuş ve bagaja sığmasıda biraz sıkıntı hala almadıysanız biraz daha araştırın ☺ Mima ve ikisi arasında kalmıştım çok ikisinede detaylıca bakın nacizane fikrim ☺
Zambak [bilinmeyen] mamas papas sola 2 aldık🤩Kızlar Allah hepimize bebeklerimizi bindirip gezdirmek nasip etsin❣🙏🏻🌟
Sedayznn Baby plus ve Beneto travel de kararsızım😀 traveller çok küçük oluyor ileriki yaşlarda kullanılmıyor diyorlar sizce bilen var mı kullanan ?
Gizemimibekliyorum Baby2go nun bi modeli varmış siyah eşim onu alıcaz diyor. Ben ona bıraktım. İlk çocuğumda da eşim seçim yaptı. Memnun kalmıştım. Bunda da bana güven güzel araba alıcam sana diyor.
Gk-love Bebislerim Prego 2072 İbiza İkiz Bebek Arabası görüntü olarakda güzel duruyor kullanımıda rahata benziyor