Bebeimhan YagmurAnnesi bende ondan aldim 🙂 ve cok hos biliyo musun fiyati da uygun . noktabebeistanbul var instagrmdan ordan aldim
Aysetnj Zeytininpeyniri bende beneto almak istiyorum ama sorun cok oluyor falan diyince duraksadim.. baskada istediğim gbi bulamadim 😥
Zeytininpeyniri Aysetnj ben daha kullanmadım ama çok kullanışlı geldi arkadaş tavsiyesiyle aldım bnde çok hafif ve çok amaçlı ztn çok hoşuma gidiyordu
SemihDamlaDalan Aysetnj ben bebek arabasını aldığım yerde ve gezdiğim diğer yerlerde benetoyu hiç önermiyorlar sakın almayın dediler
Nurayy28 [bilinmeyen] premom lelebaby yoyko kararsizim 🤔 hem pratik hem kullanışlı hem görünüş olarak hoş istiyorum 💕
CansuOztomurcuk Betuluus Bende Casual Cadillac Air almayı düşünüyorum. Model olarak bayıldım, gördüklerimin en güzeliydi. Ağır mı acaba, taşıması kolay oluyor mu?
Bebeimhan Aysetnj canim ben aldim hasarsiz geldi instagramda noktabebeistanbul var ordan siparis verdik oyun parki puset ve bebek arabasini 990 a aldik kahverengini cok guzel valla pisman olmazsin bence
Durukayra Bebeimhan merhabalar bende o siteyi duydum ürünlerinide inceledim güzel duruyor ama kararsız kaldım biraz üründen bahsederseniz sevinirim☺simdiden tesekkur ederim.
SinemCanbaz [bilinmeyen] tam bu post için giriyordum 😊 civilde ve e bebekte indirim var gören var mı bayanlar ? Bende karar veremiyorum ama en fazla 1000 lira bütçe
Cananhafsa [bilinmeyen] bizede hediye geldi bebek arabamız lelebaby travel sistem henüz kullanmak nassip olmadı ama çok güzel yorumlar okudum abarabayla ilgili