• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Ben de 9 haftalik oldum neden belirtim yok😂😂

Ben de burdayııımm 😍 6+5 teyiz şuan , 5.haftada öğrendik ama keseyi daha dün görebildik , kalp atışı için de haftaya çağırdı ama günler geçmiyor bir türlüüü 🤦🏻‍♀️😍😂

Sselma korkup kötüyü çağırma benim de 5.haftada görülmedi 6.da görüldü , olabiliyor öyle herkesinki değişiyor.

Bugün tam 7 haftalığız ve kalp atışlarımızı duyduk çok şükür 🙏🏻🥰🌸

DidEmre 4+5 bende 🙏🏼 Eylül başı gözüküyor şuanlık bizim..2 hafta sonra ilk kontrolümüz

busracnbk şükürler olsun gördük cnm. Ultrasyonda görünmeyi ve alttan muayene yaptı doktor ordan gordu

Merhabalar,
      6 yaşında bir oğlum var. şuan bebeğim 8+3. Kalp atışınıda gördük sıkıntı yok şuanda. Ağustos annesi olacağım bende kısmetse.

Sselma ohhh çok sevindim hadi gözünüz aydın olsun inşallah 🙏🏼🙏🏼😍

Ben şu an 6+1 im önümüzdeki hafta 7+0 da doktora gideceğim önceki gidişimde geç döllenme demişti doktor sizce kalp atışını duyabilir miyiz?

5+2 🤰🏽😊 İnşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kızlar 🥰

Cnskrdmr geç döllenmeyse 6 hafta değilsindir, 4 hafta olabilir. Kalp atışını duyamazsan bebeği göremezsen endişe etme sakın.
        Ben 6+1 de bebişimi gördüm 7+1 de kalbini duydum tabi herkeste farklı olabiliyor inşaAllah sağlıkla alırsın kucağına

EcemUgur01 sağlıklı olsun da ben geç duysam da olur. Sadece kalp atışını bir an önce duysam rahatlayacakmışım gibi hissediyorum o yüzden merak içindeyimm