• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Ben de 4+5 im cuma günü gideceğim ilk kontrole☺️

duygu54 bende cuma gidicem keseyi görmek için sanırım aynıyız.son adet tarihim nedir cnm

Ben de ağustos anne olacak inşallah olarak burda yerimi alıyım 😍 kizlar bisey sorabilir miyim nasıl uzanıyorsunuz yatarken mesela istirahat ederken hamileliğin basında nasıl olmalı. Ben çok tedirgin oluyorum yanlış uzanıyorum diye bazen

Sselma bende 5+2yim herşey yolunda giderse Ağustos annesiyim ☺️

Pdelif şimdi 5 hafta oldum. Keseyi gördük 2 hafta sonra yine cagrdı kalp atışı için. Sizde durum nasıl

Bende 5+4 haftalık hamileyim 3. Gebeliğin 2 kızım var bu hamilelik büyük süpriz oldu bana ins hep beraber sağlıcakla kucağınıza alırız bebişlerimizi

Benim henüz kesem bile gözükmedi dün öğrendim hcg 350ydi. Test yapılacak iki günde bir ama inanılmaz karnım ağrıyor. Umarım normaldir

• Dga bunu yanıtladı.

Fatma8997 bankada sürpriz oldu hiç beklemiyorduk benimde 2 buçuk yaşında Bi kızım var sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah

Nagihan37 benim 3. Gebeliğim 2 küçük meleğim var bu hamileliğimde büyük süpriz oldu sizin kaçıncı gebeliğiniz

DidEmre ben henüz gitmedim doktora 30 aralığa randevu aldım son adete göre 6+6 olmuş olacak o tarihte nasipse, kalp atışını da duyabiliriz inşallah ☺️ Bu sebeple biraz beklemek istedim ama inşallah duyabiliriz bakalım 🙏🏻🌸

Ben sizlere bir şey sormak istiyorum yardım edin lütfen çok korkuyorum.
              Benim son adet tarihim 12kasım test yaptım pozitif çıktı. Bugün doktora gittim doktor ultrason ile göremedi vajinal baktı 2günlük dedi acaba gelişmedi mi çok korkuyorum bir şey olacak diye.
              Birde geçen sene yine bu ayda hamile kaldım ve 2 buçuk aylık düşük yaptım yine aynı olur diye korkuyorum lütfen başına gelen ya da duyan varsa yardım edin 😔

Merhabalar bizde 12 dakika önce tam 7 haftalık olduk doğumum şuanlık 5 Ağustos olarak görünüyor rabbim hepimizin evlatlarını sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 24 ünde de kalp atışımızı duymaya gideceğiz nasipse🥰🤲🏻

Bende geldim. 6+5 iz şuanda. Geçen hafta cuma keseyi minik bebeğimi ve cok yavaşta olsa kalp atisini duyduk. Daha miniğim 3mm olduğu için yavaş atiomus kalbi. Cuma yine kontrole çağırdı 2 gü sonra gümbür gümbür duyarim insallah kalp atışlarını 🌸😊

1 erkek annesiyim. Mayista sağlıksız gebelik olduğu için kurtaj olmuştum. Bu sefer miniğim annesini tutundu galiba insallah. O yüzden cinsiyet konusunda cok heycanli değilim Rabbim sağlık versin yeterki. Ama düşüncelerimi söylecek olursam oğluma erkek kardeş olsun diye düşünüyorum ama kızımda olursa fena olmaz hani 🌸💙

Nagihan37 3 buçuk yaşında 1 kızım 1 yaşında kızım ve bu baya baya büyük süpriz bize çok korkuyorum 2 bebek 1 çocukla nasıl yetişeceğim diye rabbim kolaylığını versin.