Dlngnz ay ne güzel 😍 Allah bağışlasın canım 🤲🏻 kaç haftalıksın ☺️ Zümra yeğenimin ismi yoksa güzel isim düşünürdüm 😀

ikizminikler Allah bağışlasın canım ☺️ Çok güzel isimleri 💜 inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza 🤲🏻

Minnakhamis aklıma bir isim gelmedi ama ne kadar güzel bir şey benim bir kız kardeşim ya da ablam yok hayatta eksikliğini en çok çektiğim şeydir o İnşallah sizin kızlarınız çok şanslı olacak Allah bir ömür boyu ellerini birbirinden ayırmasın inşallah 😍

Minnakhamis sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🥰🥰 evet isim işi çok zormuş gerçekten 🥵 ne terler döktüm 🥵

Beyzan bizde 3 kız kardeşiz gerçekten öyle kardeşlik çok farklı birşey her ne kadar bazen anlaşamayıp birbirimize girsek de 🙈😀 amin inşallah canım güzel dileklerin çok çok teşekkür ederim güzel gönlünden öpüyorum 😚💜

Abcxyz Umay’da güzel 🥰 Evet çok güzel isim ama ağır bir isim ☺️ teşekkür ediyorum 🌸

Minnakhamis söyleniş olarak ağır ama anlam olarak çok hafif bi isim çok hoşuma gidiyo 🥰 evet Umay da çok güzel anlamıda çok derin çok içime sindi o da 🥰 darısı size 🥰