Abcxyz evet canım ☺️ Çok güzel bir duygu bizde hep kız istiyorduk Rabbim iki tane verdi 😀 tabi isim konusu iki kat zorlaştı bu yüzden 🙇🏻‍♀️

Minnakhamis yaa bende ikiz kızlarımı bekliyorum😍 adaşız 👩‍👧‍👧 Bende bir kızma zümra kesin diğer kızım babası koyacak belki fikir olur tabi bana kalsa diğer kızımada Hüma düşünüyorum ❤️

Dlngnz ay ne güzel 😍 Allah bağışlasın canım 🤲🏻 kaç haftalıksın ☺️ Zümra yeğenimin ismi yoksa güzel isim düşünürdüm 😀

ikizminikler Allah bağışlasın canım ☺️ Çok güzel isimleri 💜 inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza 🤲🏻

Minnakhamis aklıma bir isim gelmedi ama ne kadar güzel bir şey benim bir kız kardeşim ya da ablam yok hayatta eksikliğini en çok çektiğim şeydir o İnşallah sizin kızlarınız çok şanslı olacak Allah bir ömür boyu ellerini birbirinden ayırmasın inşallah 😍

Minnakhamis sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🥰🥰 evet isim işi çok zormuş gerçekten 🥵 ne terler döktüm 🥵

Beyzan bizde 3 kız kardeşiz gerçekten öyle kardeşlik çok farklı birşey her ne kadar bazen anlaşamayıp birbirimize girsek de 🙈😀 amin inşallah canım güzel dileklerin çok çok teşekkür ederim güzel gönlünden öpüyorum 😚💜