Miskokulum35 Tgbanne bende aşırı sancım olurdu. Günü geldi ağrımaya başladı 4 gün olmadım 4.gün test yaptım pozitif çıktı zaten ilk zamanlar ağrı oluyormuş normal dedi doktor
Tgbanne Miskokulum35 benimde aşırı sancım var canım bu kadar erken başlaması tuhaf oldu , ne diyim bilmiyorum ki , diyecek bişey bulamıyorum , her ay ümitle deniyorum olmuyor , artık yoruluyorum ama bir yandan da şükrediyorum adet oluyom diye
Miskokulum35 Tgbanne en kısa zamanda istediğin olur inşallah canım allahtan umut kesilmez 💜kolaylık versin Allahım
derindemir Tgbanne yok hiç kullanamdım.çünkü daha önce adetime 4 gün falan kala hamile kalmıştım.bir doktorda kadınlar adet tarihi dışında her an hamile kalabilir demişti o yüzden kendimi şu tarih diye şartlandırmak istemiyorum
2subat Tgbanne Tam ben bi adet sancım vardı anlatamam adet olucam diye ovülasyon testi bile aldım adet söktürücü masajlar yaptım ama gelen giden yok meğersem hamileymişim
alenrenas1 MeryemEnes123 eşimde aynısını demişti 😂 nerdeyse cocuk doğacak haberimiz yok doktora gidene kadarda 8 haftalık olmustu 2 aylık 😂
2subat Tgbanne Hemde ne süpriz hiç beklemiyodum şimdi 36 haftalığız rabbim her ısteyene nasip etsin hayırlısıyla bu bebeğimden önce 3 bebek de kaybettim malesef
ozgeozge123 Tgbanne ben de adette ağrı yaşıyorum 1 hafta öncesnden başlıyor . Ayaklarda halsizlik karı nda ağrı. Zaten duygu değişimleri de oluyor sürekli ağlamak istiyordum. Normal adet olacağım zaman . Hamile olduğum ay ağrılarım aynı şekilde önceden başladı ama sürekli değildi karnıma bi ağrı batma hissi geliyoru 3 -5 saniye sürüp geçiyordu . Yani sürekli değil kesik kesikti ağrılar. Adet olucam yine diyodum 1 gün geçti yine ihtimal vermedim. Çünkü 1-3 gün önce veya sonra olabiliyordu. Meğersem hamileymişim. Hem bekliyordum hem de çok sürpriz oldu :) bir de adet günümden bir kaç gün önce birden ağlama hissi geldi ağlayıp birden gülesim geliyodu bu şekilde 5 -10 dk arası bi ağlayıp bir güldüm sürekli bu da bana belirti gibi geldi . Tabi herkeste farklı . ALLAHIM inşallah herkese bu duyguyu nasip eder 🙏🏼
Anneciikk Tgbanne adet sancısı çekiyordum asla asla hamile olabileceğimi düşünmüyordum bile şuan bir buçuk aylık hamileymişim ve ilk bebeğim bir yaşında onda da adet sancısı çekmiştim
AsenaEmre Tgbanne Ben 👼 Zaten ümidimi kestigim zaman dı o sancılar öldürüyordu beni annem geldi oturmaya ağrım var adet olacam dedim annem gitti tarihe baktım 2 gün geçmişti test yaptım biri silik çıktı . 2 gün sonra birdaha yaptım yine 2 çizgi biri daha belirgin ama yine silikti .Kan verdim ebe hanımla konuştum testin fotoğrafını gösterdim o direk gebelik var canim dedi 3.bucuga kadar bekledik HCG 438 çıktı
Siboo Tgbanne ay bende de var bu ya böyle ara ara bi hatırlatıyor kendini ama sonra geciyo 2 gün geçti gününü gelen giden yok diye sabah bi test yaptım ama negatif değişik durumlar 😂
Carlife512 Ben baya adet olcam sandımm.. tatile gidicektim hatta olmayım diye geciktirici aldım bi de dedim korunmuyoruz gebelik testi yapıyım öyle içiyim nolur nolmaz bi baktım ki hamileyim iyi ki yapmışım yani canım aynı belirtiler oldu🙈