derindemir Tgbanne yok hiç kullanamdım.çünkü daha önce adetime 4 gün falan kala hamile kalmıştım.bir doktorda kadınlar adet tarihi dışında her an hamile kalabilir demişti o yüzden kendimi şu tarih diye şartlandırmak istemiyorum
Miskokulum35 Tgbanne en kısa zamanda istediğin olur inşallah canım allahtan umut kesilmez 💜kolaylık versin Allahım
Pollymom Tgbanne aynı ben sanki her an adet olacak gibiyim.3 test yaptim negatif.çıldırıyorum evin içinde :)
Tgbanne Pollymom benimde öyle canım , artık stres yaptım diye olamadığımı düşünüyorum , oysaki stresi adete 1 hafta kala yapmaya baslamıştım
Goknurpinar Mihre aynı şey 2 gün önce bana oldu 2 gün surdu ağrım dün adetinin 28. Günüydü bu gün gecikmem oldu hıc bir belirti yok aklıma hamilelik geldi olabilirmi sizce anne olacakmışsın bilirsin 🙏♥️
Mihre Goknurpinar İnşallah hayırlısı ile olabilir diyelim. Benim de hiçbir belirtim yoktu sadece adet ağrısı çektim. Test yapın yarın sabah,varsa da yoksa da şüpheniz gitmiş olur.
Mom092 Tgbanne ben bebisi bekledigim ay asiri sancim vardi hele adetime birgun kala gece bi sanci girdi dedim bu ayda olmadi umudunu kes ama bi baktim geçiyor gunler olmuyorum hemen testtt verdmm cikti ☺️🙏🏻
Mom092 Tgbanne bir gun geçti şüphelendim idrar testi yaptim cok silik bisey çıktı bekledim bkac gun sonra verdm testi ☺️
Busetaskann Tgbanne ben kesin adet oluyorum dedim aynı ağrıyı yaşadım 1 hafts sonra test yaptım pozitifti öyle bulantı baş dönmesi falan olmaadı belirti olarak göğüs uçlarım çok acıyodu damarlarım belirginleşti düşünmedim hamile olcağımı ama oldu
Mom092 Tgbanne ciddimisiiiinnn 😍 Ayyy cok sevindim adina canim sag salim kucagina alirsin insallaahhh