Zeynep_18 bitanembugram normalde kız hissediyordum annem 10 gün önce sanki oğlun olacak senin dedi, psikoljikmi bilmiyorum şimdi erkek hissi gibi var Allah hayırlı sağlıklı evlat verir inşallah hepimize
uykusuz1parol Zeynep_18 amin amin rabbim bebek isteyen butun annelere saglikli hayirli evlatlar versin
bitanembugram uykusuz1parol bende hep bir kız hassasiyet i vardı hamile olduğumu öğrendigim gün dedim kesin erkek ben öyle hissediyorum 🤭
uykusuz1parol bitanembugram trendyoldan felan bakiyorym da favorilerimde hep kiz bebek kiyafetleri suslu suslu elbiselerle doldurmusum oralari;);)
bitanembugram Ben Ocak 4 de ikili test yaptırmaya gidicegim o zaman da bebek 13 haftalık olucak sanırım bir tahminde bulunur
bitanembugram uykusuz1parol severken oğlum diyesim geliyor hayalini kurarken de kız olarak kuruyorum kafam karıştı kıyafet almak için çılgınlar gibi bekliyorum 😀
bitanembugram Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah nasip ettiklerine de sağlıcakla büyütmeyi dogurmayi nasip etsin inşallah 😍
Hayalleredogru Bende 10+4 oldum hiç belirtim olmadı kuyruk sokumu ağrım dışında mide bulantısı falan da olmadı ama karnım çok çabuk büyüdü şuan 4 aylık hamile gibiyim herkes anlıyor neden acaba anlayamadım
Zeynep_18 Hayalleredogru bence gaz yada başka bir problem olabilir baya erken çıkmış sanki karnınız bende hiçbir değişiklik yok hâlâ
uykusuz1parol Hayalleredogru Hayalleredogru Benim karnimda hemen çıktı daha çok küçuk aslında ama büyuyuverdi
Hayalleredogru Zeynep_18 bende anlamadım çok saçma geliyor başka bir problem yok doktor olsa bilirdi sanırım sadece kilolu bir insan değildim acaba ondan mı belli oluyor anlamadım
Zeynep_18 uykusuz1parol normalde benim ilk düğün tarihim 3 ekimdi öyle olacaktı öne çektim 28 ağustosta evlendim, öyle yapmasaydım aynı gün evlenmiş olacaktık yani 😊