Zeynep_18 uykusuz1parol normalde benim ilk düğün tarihim 3 ekimdi öyle olacaktı öne çektim 28 ağustosta evlendim, öyle yapmasaydım aynı gün evlenmiş olacaktık yani 😊
Alyamm_ Zeynep_18 Teşekkür ederim o halde bende kendimi tanıtayım İstanbul’dan yazıyorum 2 yaşında bir kızım var ve şuan 2. meleğimi bekliyorum ☺️💜
uykusuz1parol Hayalleredogru Hayalleredogru Benim karnimda hemen çıktı daha çok küçuk aslında ama büyuyuverdi
Busranur_06 uykusuz1parol benimde var ama hafiften gaz diye düşünüydm bende yda geçen sene 12 haftalıkken bi düşügüm oldu ondan mi karnım hemen çıkıyor die ikilemde kaldm
Hayalleredogru Zeynep_18 bende anlamadım çok saçma geliyor başka bir problem yok doktor olsa bilirdi sanırım sadece kilolu bir insan değildim acaba ondan mı belli oluyor anlamadım
uykusuz1parol Hayalleredogru bence de rahat ol bizim bebislere simdiden dar mi geliyor acaba oralar ;);)
Zeynep_18 uykusuz1parol cuma günü bimde indirim vardı emzik, zıbın havlu bornoz oyun halısı falan işte siz aldınız mı birşeyler😊
uykusuz1parol Zeynep_18 Bende duzenli olarak bakarim hep aynada gecen hafta karnimin degistigini hissettim bu hafta cikti disari buyudugu belli oluyor karnimin.Ama bazi kadınlarda hemen çıkmıyor ki genelinde çıkmiyor bi yazida daha gormustum haftasi kucuk olmasina ragmen karnim buyudu felan diyordu
Hayalleredogru uykusuz1parol bence de iç karnımız dar olabilir benim boyum 158 kilomda 51 di kilolu bir insan değildim yani acaba ondan mı erken çıktı diyorum😬
Zeynep_18 Alyamm_ inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza, bende 4 aylık evliyim Manisa da yaşıyorum zorlu bir hamilelik geçiriyorum pazar gününden Çarşamba gününe kadar acillerde gezdim, şükür iki gündür daha iyiyim
uykusuz1parol Zeynep_18 Aynen bende bim e baktim zıbın birde ağız mendili aldım.Benden çok kiz kardesim hevesli 2 tane takim aldi 1 tane 10 lu set birde minik panduflar aldi :):)
Alyamm_ Hayalleredogru Kilo aldın mı peki ödem yada gaz olabilir canım karnının çıkması için birazcık erken akşamları mesela daha bir büyür karnın ama sabaha daha az büyümüş gözükür ☺️
uykusuz1parol Busranur_06 ikinci gebelikte karin daha erken çıkıyor diyorlar ama net olarak bilmiyorum