Haticeyy Htcklksz bizim ilk bebek olucak nasipse oyuzdn esim benden daha sabirsiz hemen kucagina almak istiyo 😅🤷♀️ bende hic dogurcak gibi deilim ne sanci var ne agri 😂😂
Dorukmoms Cemrenur ay bende 38+6 sezeryan olacak önceden gelmezse Çarşamba dogumvat az kaldi şükür 😂😂
Htcklksz Haticeyy bizim ikinci ama yinede sabırsızız hatta ilkinde hissetmediklerimizi yaşıyoruz ilkinde kayınvalideyle beraberdik anlamadık pek bişey sağlıkla alalım inşallah kucağımıza hepimiz🥰🥰
A_Alparslan Cemrenur 38 5 geleceği Yok Aralık bebeklerinin 💆😁 Sıfır açılma bendede.. Full iltihap ayrıca 🤮
Sevlya A_Alparslan full iltihap derken. Akıntı falan mı mantar ve idrar yolu enfeksiyonu varda benim peynir kesiği gibi akıntılarım oluyor sizde onu mu kasttetiniz bişey kullanıo musunuz onu sormak istedim
Nazlisevde Her gün birileri arıyor daha doğmadı mı diye iyice stres oldum artık adete göre 39+5 ugs göre 38+5 Olduk Çarşamba kontrollüm var bakalım ne olcak birde derler kızlar erken gelir 😏 hiçte öyle değilmiş hanımefendinin canı istemiyor galiba
Elfynsmr Cemrenur 39+3 le toteme bende dahil olayım 😂 gelen giden yok perşembe kontrolum var sanırım duruma göre sezaryene alayım dicek bende normal istiyorum inş sancısıyla gelir perşembeye kadar
Cemrenur Kızlar sizin de yürürken falan birden kasiginiza bıçak saplanır gibi oluyor mu? Ben kitlenip kalıyorum yürüyemiyorum neden olur ki acep😤
Elfynsmr Cemrenur oluyor hele bugün ekstra fazla oluyor o bıçak saplanır gibi olduğum yerde kalıyorum. Benim bide bugün bağırsaklarım hareketli acaba oda bi belirtimi bilemedim🤷🏼♀️
sevara Cemrenur 5 gündür bendede öyle. Bebek aşağa inince kemiklere baskı verdiği için oluyormuş korkma
Elmaveannesi Cemrenur bendede oluyor aniden bi saplantı 5 6 sn sürüyor ama cok aci veriyor hareket bile edemiyorum o arada
Cemrenur Elfynsmr anam benimde öyle midemin altında kalıyor bağırsaklar zaten🤣🤣 ses çıkarıyorlar durup dururken 🤪