sevara Cemrenur aynıyız 39+1 olacam gece 12dan sonra😊 ay inş doğursakta kucağımıza alsak yavrularımızı 🤗🤲🏻 Her gün bekliyoruz benimle beraber tüm evdekiler arkadaşlar akrabalar çevredekiler 😅
Cemrenur sevara bizimde 🤣 nenemin gözüne uykular girmiyor artık gece gündüz doğurmadın mi diye arıyor🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cemrenur Elfynsmr anam benimde öyle midemin altında kalıyor bağırsaklar zaten🤣🤣 ses çıkarıyorlar durup dururken 🤪
sevara Cemrenur evet ya🤣 doğuralım hadi artık… sancılar bi düzene giriyor 2 saat sonra yine düzensizleşiyor. Geliyo diye ağzım kulağıma geliyor sonra yine oturuyorum bugünde mi yok diye🤣
Anurbasgem O zaman 40+4 den selam olsun herkese 😂 sancı yok açılma yok nişan yok Su gelmedi hiçbir belirti yok. Yarın son doktor kontrolüm ya suni sancı alicam başarilı olmazsa sezeryan 😢
minnoscan Anurbasgem inşallah suni işe yarar su gibi geçer doğumunuz🙏🏻🙏🏻🌸🌺 Bizim de son gün 17si gelmezse Perşembe günü suni sancı verilecek🤯
sevara Cemrenur 5 gündür bendede öyle. Bebek aşağa inince kemiklere baskı verdiği için oluyormuş korkma
smyra32 40+6 yarım saat sonra 41 haftalık olcam .. bu hafta son doğdu doğdu dogmadi suni sancıya kalcaz 😭salı kontrol var belkide yatış diyecek
Aysegulce Cemrenur 38+3 gelmiyooor ağrılarım var ama daha kanalda bile değiliz 😁 sağlıkla vakitlice gelsin inşallah ❣️😍
Cemrenur Aysegulce bizde kanalda değiliz üstlerde keyfimiz pek yerinde👀🥺 amiin sağlıkla kucaklarimiza alalım 💕
Cemrenur Elmaveannesi aman nisan geldikten sonra da pek bişey fark etmiyor bak benim 1 hafta olacak nişan geleli yalancı sancım bile yok🤣🤣🤣🤣
smyra32 Anurbasgem açılmaya nst de sanci çıkmadığı için bakmıyor .. baş geliş.. kanala indi mi bilmiyorum devlet olunca pek bilgi vermiyor.😏
Elmaveannesi Cemrenur bendede oluyor aniden bi saplantı 5 6 sn sürüyor ama cok aci veriyor hareket bile edemiyorum o arada
Elmaveannesi Kizlar bide sey sorucam açılma olmadan suni sanci vermiyorlar degil mi ? Yani doğal sancimiz gelmezse suni ile başlatılırsa doktor açılma olmasi lazim mi ?
Cemrenur Elmaveannesi geçen gün doktorumun storysini izledim asistanı 5 doğum var falan diyordu hepsi 40 olmuş tabi. Birinin hiç açıklığı yoktu doğum baslaticaz diyordu canim