Teacherella1 Okyanusymn bende 95 lira veriyorum 73 lira çıktı birdahaki muaynemde belirteceğim bu durumu. Tam olarak ne demem gerekiyor ek ücret talep etmemeleri için.
Okyanusymn Teacherella1 alınan ücretle sgknın yasal ücreti bir degıl %200 den fazlasını ödemek istemiyorım diyeceksınız. Onlar zorlucakdır ugrasmak istemezsnız detaylı faturanızı alın şikayet edın
Okyanusymn aktkr tabiki gecerlı. Paket sistemini anlamıyorum zaten hıcbı zaman ama cogu hasta paket hastası. Bildiriminizi kesınlıkle yapın
Okyanusymn DlgluSeyda ne demek insalllah bi faydası olur en azından bebegın bi ihtiyacı karsılanır. Cunku zaten yasal degıl böle bi haklarıda yok
Okyanusymn aylh4467 gebelıkde istenen cogu test ve tahlile sistemde ödeme atmıyo kuzum işte özeller ek hizmet bedeli altında ödeme alıyo
ipkk22 Okyanusymn bende özel hasteneye gıdyorum muayene ucretım 85tl kan tahlili 30 2lı tarama yaptırdım 50 tl😊
aktkr Okyanusymn bende Ankara Lokman hekime gidiyorum dediğiniz gibi 85 TL cikiyo ödenmesi gereken sistemde
Okyanusymn aktkr bende ankarada bi özel hastanede calısıyorum kuzum hele buralarda bi şikayet et anında denetim gelıyo 😊 tavsıyem asla yuklu bi miktar dogum parası ödeme
Saidasafinannesi Baktim kendi hastaneme ve ucretine birebir aynısını ödüyoruz Ama sadece muayene ucretine baktim Bu yeterli olur mu durumu anlamam icin
Okyanusymn Saidasafinannesi demekkı yasal ücretini alıyolar ki bu güzel bişey ama dogum içinde bilgilendırme alın hastaneden fazlaysa alıncak ücret hastaneyle görüşün diretirlerse fatıranızla şikayet edon
aylh4467 Okyanusymn çarşamba günü ikili test için 360 ödedim faturamı istediğimde de vermedi hemen sonuçlardan sonra veriliyor dedi
Okyanusymn aylh4467 kuzum eger yanlıs hatırlamıyosam pazartesi sistemden bakarım yine ama ıkılı için yasal tutar 46 tl gibi biseydi sanırım.
paradiseeeeee Okyanusymn sen nasıl bi kralsın gece gece çok hayır işledin Allah razı olsun bilinçli insanalr az para veriyor bizler aman boşver geldik hastaneye deyip sallıyoruz parayı çöpten bulmuyoruz ne zorluklarla kazanıyoruz bende bundan sonra hemen detaylı faturamı istiycem
Okyanusymn paradiseeeeee hepımızden razı olsun inanın peşine düşünce asla karsılıksız kalmıyo. Hak yerini buluyo
Saidasafinannesi Okyanusymn bilgilendirmeyi hangi konu başlığı altında isteyecez peki Talebi nasil yapacaz onu düşünüyorum da Bilemedim ne desem Az önceki sistemde onun da hesaplamasi cikmaz mi acaba
Secuuss Okyanusymn evet bende baktım o şekilde üçlüde 70 kusurdu. Doğuma baktım 2700 kusur doğru değil mi?
okroya Yazdığınız yazı çok dikkatimizi çekti peki bişey soracağım bu bahsetmiş olduğunuz ücret ödeme kısmı vs almış olduğumuz doğum paketinde de geçerli mi ? Ben mesela ankara sincan korudan doğum paketi aldım 28.haftamdan itibaren gitmeye başladım 4250₺ anlaştım. Sizin bahsettiğiniz duruma buda giriyor mu ?
Okyanusymn okroya kuzum acıkcası dogym paketi durumu cok karısık. Cunku hem muayene ödemesi hem dogum kapsıyo. Mesela düşündüğümüzde dogum en fazla kı bin desen senın doğuma kadar olan muayenelerin yasal fark üzerinden toplam 2 bini bulmaz. Ama dedıgım gibi paket hastalarının işlemleri cok karısık