Sibelkarakaya @Okyanusymn denedim dediğin gibi canım da hastane bulunamadı diyor samsun büyük anadolu hastanesi için nasıl yapıcam bi türlü kabul etmiyor hatalı işlem diyor yani 🤷♀️
Saidasafinannesi Okyanusymn bilgilendirmeyi hangi konu başlığı altında isteyecez peki Talebi nasil yapacaz onu düşünüyorum da Bilemedim ne desem Az önceki sistemde onun da hesaplamasi cikmaz mi acaba
Okyanusymn okroya kuzum acıkcası dogym paketi durumu cok karısık. Cunku hem muayene ödemesi hem dogum kapsıyo. Mesela düşündüğümüzde dogum en fazla kı bin desen senın doğuma kadar olan muayenelerin yasal fark üzerinden toplam 2 bini bulmaz. Ama dedıgım gibi paket hastalarının işlemleri cok karısık
Kbrazs Okyanusymn merhaba canm öncelikle bu bilgilendirmen icin cok tesekkur ederim cok sevaba girdin.ben zorunlu sezeryan olucam doğum icin özel hastanede doktorum 3500 tl dedi ve muayene icinde 110 tl öduyorum.simdi sgk da sezeyan icin ne kadarlik bir odeme söz konusu onu hesaplayip ögrenebilirmiyiz nasil yapicaz cunku gercekten bu fiyatlar bizi zorluyo bende o yuzden devlette dusunuyodum dogumu bilgilendirisen sevinirim.
Duygu3437 Bende birşey sormak istiyorum doğum ücreti şuan bana söylenen 3500 ben bunun şikayetini doğumdan önce mi sonramı yapıcam benim şuan kontrole gittidiğim hastane doğumu başka hastane yapıyor iki hastane anlaşmalı Bi sıkıntısı olur mu?
Nurr89 Okyanusymn çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi burda bı çok anne adayına deva olcak gibi pandemi sürecinden dolayı hem sıkıntı maddi açıdan hemde devlete gitmeye korkuyoruz benim doğuma bişey kalmadı ama en azından doğum ücretini ona göre öderiz..
Okyanusymn Nurr89 insalllah faydası olur. Sonucta hak yani yazıl günah uc bin bes bin insanlar ne kosulda calısuyo. Peşini bırakmayın insalllah yasal tutarı alırlar cünjü gercekten cok çirkefler özel hastaneler ugrasmak istemezsenızde direk şikauet edın . Faturanızada kesınlıkle detaylı isteyin
Okyanusymn Kbrazs kuzum suna yanlıs hatırlamıyosam yasal fark sezeryanda 1160 tl civarıydı. Sgknın sitesinden onuda hesaplayabılırsın.
Cemrenur Okyanusymn canim siteye baktim da şu an alınabilecek en fazla ilave ücret tutarı yazıyor anlamadım tam olarak. Muayene ücreti mi oluyor yoksa sgknin odedigi tutarın üzerine mi ekliyoruz onu
Okyanusymn Cemrenur o sgknın anlasmalı oldugu hastanelerde alınabılcek en fazla tutar. Onun üstüne ek bi ücret alamaz özel hastane. Yasal fark odur.
Nurr89 Okyanusymn önceki muayene faturalarimi da isteyebiliyor muyum peki 5 kere gittim mesela 180 verdim her gittiğimde .. bende hesapladım devletin SGK’ya ödediği 36 lira hastanenin en yüksek alabileceği fark 73 lira bide ek bilmrm ne 15 lira yazıyordu … Yani 125 mi vermem gerekiyormuş en fazla ..
Cemrenur Okyanusymn 64 tl yazıyor. Yani muayene ücreti olarak 64 tl den fazla alamaz mi 😬 100 tl alıyorlar şu an çünkü. Kusura bakma anlayamadım bir turlu🥺
Okyanusymn Cemrenur yok kuzum 64 degılde 70 civarı bısey cıkması lazım kadın dogum muayenesi 15 tlde devleton aldıgı ödeme var toplam 85 tl civarı bısey olması lazım. Yasal olan ödeme bu
Sibelkarakaya @Okyanusymn deniyorum deniyorum ama yine aynı oluyo boşluğu doldurmanız gerekiyor diyor 🤷♀️
Cemrenur Okyanusymn 64.80 çıktı. Belki de tıp merkezi olduğu içindir 😁 Cokkk teşekkür ederim size gözümüzü açtınız vallahi👀
Ozge2805 Okyanusymn ben Kayseri memorialde 185 tl ödüyordum 🙄 şimdi hesapladım 85 tl çıkıyor devletin muayene katılım payı ile birlikte bu nasıl vicdansızlık bu nasıl sahtekarlıktır yazık günah ya böyle böyle insanları soyuyorlar .