YamanEla MuhAnne Ben 1 tane tulum içinde atleti ve ince zıbın(tulum set halinde atleyi ve zıbınıyla) 1 tane çorap,1 tane külotlu çorap bi tane ince kundak bi tane de.az kalın örtü, Bi tane de süveter tarzı yelek koydum lazım olursa diye🥰
Mom092 Seyma16 valla buyuk valiz yaptim doldu ekstra bebek bakim cantamida doldurdum niye oyle oldu anlamadim😂
Esra0508 Minnaki_beklerken ikizlerim olucak orta boya hazırladım bide sırt çantası yaptim büyük boy valizle gitmek komik geldi sanki tatile gider gibi 🤣
Minnaki_beklerken Esra0508 sizin icin cok normal o sekilde olmasi bizim tekken orta boy anca kurtariyor 😂 buyuk boya da hazirlasaniz hakkiniz 😂
Esra0508 Seyma16 Evet annem kese dikti Ikisininde ayrı ayrı keselere koyduk kiyafetlerini hem düzenli oldu valiz hemde kirlilerle karismiycak ilk dogumumdada aynisini yapmistik
Busra06cnar Sibelezgi Ben aldım evet çok kullanışlı bebeğin ilk doğduğundaki giyeceği kıyafetleri poşete koymaktansa ona koydum mesela daha düzenli oldu. Makyaj malzemelerimi ve depend kiloduda diğerlerine yerleştirdim gayet düzgün durdu alabilirsiniz bnce👍
Nilaysare Seyma16 canım valiz işini biraz avartmiyormusiniz ben sadece sırt çantası almıştım havlu terlik bi kaç iç çamaşır 3 takım pijama ve temiz giyicek estas almıştım ve hepsini kullanamadık bile 1 gün yattım sadece
Nilaysare Seyma16 doğrudur canım ama 1 gün zaten alt tarafı ki çoğunu kullanmadım bile bebeğime de 1 tane 1 lü harabe çıkışı bi tane de 5 li koydum 10 olanı zaten çıkarken giydirdiler 5 liyi de çıkarken giydirdim bez koydum sütüm hemen gelmezse diye mama koydum bide